cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

O Neocelici

clock-img

24.1.2010

Prvem slovenskem podjetju na področju shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi.

O Neocelici

Družba Neocelica, ekskluzivni partner skupine Cryo-Save, je bila ustanovljena leta 2007 kot prvo slovensko podjetje na področju shranjevanja matičnih celic. Ponosni smo, da nam je do sedaj matične celice svojega otroka v shranjevanje zaupalo že več kot 2.500 staršev, kar nas uvršča na prvo mesto med ponudniki v Sloveniji.

 

Naše poslanstvo je zdravje. S shranjevanjem matičnih celic želimo najširšemu krogu ljudi omogočiti dostop do zdravljenja z matičnimi celicami. Neocelica je in želi ostati vodilni ponudnik shranjevanja matičnih celic v Sloveniji. S strokovnim in varnim shranjevanjem ter osveščanjem javnosti o možnostih učinkovitega zdravljenja s pomočjo matičnih celic želimo postati sinonim za shranjevanje matičnih celic.

 

V skladu z našim poslanstvom smo organizirali in sodelovali pri najrazličnejših srečanjih in strokovnih dogodkih.

 

Neocelica je ustanova za tkiva in celice, akreditirana s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke od julija 2009. Naše delo temelji na spoštovanju visokih etičnih in strokovnih standardov.

 

Shranjevanje matičnih celic vam omogočamo skupaj z našim partnerjem, mednarodno skupino Cryo-Save. Skupina Cryo-Save je nosilec tehnološkega razvoja na področju shranjevanja matičnih celic in največja evropska banka za shranjevanje matičnih celic.

 

S 50-odstotnim tržnim deležem in več kot 150.000 shranjenimi vzorci je vodilna banka za shranjevanje matičnih celic v Evropi.


Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije. Obiščete nas lahko vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na našem sedežu v Ljubljani (Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče) ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 8848, da se dogovorimo za termin po vaši želji.

Promocijsko sporočilo

news-img

Kako do rednega odvajanja?

Zaprtje moramo prepoznati kot resno težavo. Pravočasno moramo poskrbeti za redno prebavo, ki je pomembna za ohranjanje zdravja in dobro počutje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem