Odkrijte DH bančne pakete z izjemnimi ugodnostmi

clock-img

17.5.2024

Prvo leto popolnoma brezplačni. Mladim zaposlenim, starim do 35 let, nudimo dodaten, 35% popust na ceno izbranega paketa.

Odkrijte DH bančne pakete z izjemnimi ugodnostmi

Razmišljate, kako bi lahko poenostavili upravljanje svojih financ in hkrati uživali v dodatnih ugodnostih? Preverite, kako vam pri tem lahko pomagajo bančni paketi Delavske hranilnice in katere so dodatne ugodnosti, ki jih ne smete zamuditi. 

 

Delavska hranilnica ponuja tri različne bančne pakete. Vsi vključujejo vse digitalne kanale, spletno in mobilno banko ter mobilno denarnico DH Denarnik. Za mlade in napredne uporabnike je še posebej pomembno, da sledimo sodobnim trendom in vam že omogočamo plačevanje z Google Pay, pospešeno pa razvijamo tudi možnost plačevanja z drugimi ponudniki mobilnih denarnic. 

 

dh

 

DH Paket Enostavni je idealen za tiste, ki potrebujete osnovne bančne storitve in enostavno bančno izkušnjo. S tem paketom boste imeli dostop do široke palete bančnih storitev, primeren pa je predvsem za tiste, ki ne potrebujete večjega števila plačilnih nalogov. 

 

DH Paket Napredni je uravnotežen paket za vse, ki potrebujete udobno poslovanje in sodobne bančne storitve. Posebej primeren je za starše, saj nudi neomejeno število plačilnih nalogov v mobilni ali spletni banki, neomejena Flik takojšnja plačila ter udobno prekoračitev za trenutke, ko stroški presežejo prihodke. Pri mladih družinah se to zgodi pogosteje, kot bi si želeli, zato smo se odločili, da je v paket vključena tudi kreditna kartica z možnostjo plačevanja na obroke. 

 

Vsem mladim zaposlenim do dopolnjenega 35. leta nudimo stalen popust v višini 35% na ceno vseh naših paketov.

 

Najboljši paket za vse, ki potrebujete neomejeno poslovanje pa je DH Paket Brezskrbni. Vanj je vključeno vse, kar sodobni bančni uporabnik potrebuje za svoje poslovanje, v Delavski hranilnici pa skrbimo, da stalno posodabljamo in izboljšujemo naše storitve. Uporabnikom paketa Brezskrbni sta na voljo zlati debetna in kreditna kartica, skupaj s storitvijo Varnostni SMS, neomejeni plačilni nalogi v mobilni ali spletni banki, neomejeno število trajnih nalogov in direktnih bremenitev ter neomejeni dvigi na bankomatih. Pred prihajajočimi dopusti lahko v paket vključite tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini. Vse za popolno brezskrbnost.

Pred prihajajočimi dopusti lahko v
paket vključite tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini. Pred prihajajočimi dopusti lahko vpaket vključite tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini. Vse za popolno brezskrbnost. 

 

 

Pridružite se nam še danes in do 30. 6. 2024 izkoristite ugodnost - prvo leto vsi DH paketi za nove stranke popolnoma brezplačni!

 

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate in poenostavite upravljanje svojih financ ter uživate v ugodnostih naših novih bančnih paketov. Za več informacij nas obiščite na naši spletni strani www.dh.si ali v eni od naših 35 enot po Sloveniji. 

Promocijsko sporočilo

news-img

Osem stvari, ki jih vzemite s seboj na dopust z otrokom

Dopust ob morju z malimi sončicami in sončki je čudovit, seveda pa je treba pripraviti kar nekaj stvari za s seboj. Da bodo priprave in odhod čim manj stresni, vam bo v pomoč seznam osmih stvari, ki jih ne smete pozabiti.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem