cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Premiera filma Robotove sanje

Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.

Premiera filma Robotove sanje

Pridružite se premieri večkrat nagrajenega filma Robotove sanje, ki bo potekala 20. aprila ob 16. uri v Kinodvoru. 

Celovečerni animirani film Pabla Bergerja je bil nominiran za oskarja, je prejemnik evropske filmske nagrade za najboljši celovečerni animirani film, nagrade annie za najboljši neodvisni celovečerec, nagrade za najboljši film na pomembnem mednarodnem festivalu animiranega filma v Annecyu in številnih drugih nagrad.

 

Pred filmom bo pozdravil robot 

Pred filmom vas bo na velikem platnu pozdravil robot NAO (Inštitut Jožef Stefan).

Na premieri bo gostoval Računalniški muzej z delom svoje obsežne zbirke DOS iger, ki jih boste lahko po ogledu filma igrali na izvornem Pentiumu, tako kot se je to počelo v 90ih letih prejšnjega stoletja.

 Vstopnice so že NA VOLJO.

 

robot

 

Zgodba

New York, iz zvočnikov donijo udarni ritmi osemdesetih. Pes preživlja večere enolično in osamljeno – večerja iz mikrovalovke, brezciljno preklapljanje TV-programov. Ko zagleda reklamo za robotskega spremljevalca, ne pomišlja dolgo in zavrti telefon. Paket z Robotom je kmalu pred njegovimi vrati. Pes in Robot v trenutku postaneta neločljiva. Nato pa zadnji poletni dan na plaži spremeni vse. 

 

Več informacij lahko dobite >>TUKAJ<<.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem