cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: To se dogaja pri naravnem porodu

Mati narava nas je opremila z vsem, kar je potrebno, da se otrok rodi na svet čisto v svojem ritmu. Poglejte si resnično čudežne trenutke poroda po naravni poti.

Če ste se kdaj vprašali, kaj se pravzaprav dogaja pri porodu, kako vse skupaj izgleda, potem si morate pogledati video zgoraj. V slabi minuti so ustvarjalci videa prikazali izjemen trenutek, eno od faz porodnega procesa, ki se povsem naravno odvija v ženskem telesu. 


PREBERITE TUDI: Pospeševanje poroda ni potrebno


Nosečke in bodoči očetje devet mesecev komaj čakajo, da bi končno spoznali svoj mali zaklad. Ta posnetek vam omogoča, da boste na ta najbolj izjemen trenutek v vašem življenju res pripravljeni, zato ne izpustite te priložnost in si ga poglejte. Večina od nas je prišla na svet prav na ta način.


Poglejta si te resnično čudežne trenutke skupaj! Zagotavljamo vam, da bosta oba navdušena, saj vaju prav takšen čudež čaka prav kmalu, v nekaj tednih oziroma najkasneje čez devet mesecev. 

 

PREBERITE TUDI: Kaj dviguje tesnobo v nosečnosti?


VIR: IFLScience


DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem