oJLA,SE SMAO NA HITRO JAVIM,NI ČASA ,UPSS CAPS LOCK,...Me je Naty že med pogrešane razpisala.
Nimam veliko časa me vsi trije dedci čisto okupirajo,pa kr naprej smo bolni in prehlajeni,ne vem kaj bo jutri ko je ponovno vrtec in čas vsemogočih bacilov,po moje Filip sploh ne bo nikoli cepljen.
Aradej,a so ši kr v kompletu
,sem glih zato prišla malo poškilit da vidim kaj je s teboj,ker nisem dobila nobenega sporočila. Me je že malo skrbelo,da sem kaj zamudila. Saj bo tudi pri tebi,mogoče boš pa imela to čast in boš zadnja namesto prva
.
Naty,jaz ne morem na kofe,nimam časa,Filip je še kr prehlajen in mi na trenutke zaradi ponega nosu kr težko diha,tako da sem danes ponoči 2x urgentno vstala,sprala nos in ga temeljito spucala. Ga sploh ne upam dati v svojo sobo spat,dokler je tak. PA še Erazem se je nekaj nahladil,tako da bomo videli ali bo šel jutri k dohtarju ali v vrtec,odvisno kako pestra bo noč.
Skratka jaz sem kot zombi,neprespana,stanovanje imam takšno kot da bi bomba treščila,cunj cel kup za pospravit,tako da tiste ki imate pridne otroke in veliko spijo pa preveč časa,ste lepo vabljene da pridete mal naokrog
(mal heca). Eh,saj bo je še vedno bilo. Lepo čvekajte,se javim med tednom če bova s Filipom sama in bom poskusila ukradit kakšno minutko še zase in RR.
Čestitke vsem zadnjim avgustovčkom,pa tiste ki še niste pol dneva je še čas,kr korajžno.