cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

08.03.2010, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2010, 09:15

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Vabljena v naš svet:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

09.03.2010, 09:18

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Pri sosedovih so nedavno praznovali in je fantek dobil delce za zlagat koščke dinozavra. To je nek set, kjer se igrajo arheologa, so delci skriti v gmoti mivke in potem to s čopičem čisti, izkopava..... Zanimivo. Mislim, da ma to B. center. user posted image

clock-img

09.03.2010, 09:23

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image

rolly x-track loader, lahko dokupiš še zadno žlico , različne prikolice, za vlečt drva...Je pa do otrokovega 10 leta.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

09.03.2010, 12:33

clock-img

zita

pencil-img

296

ugani kdo- družabna igra

clock-img

10.03.2010, 08:01

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Mi smo tega dinozavra ki je skrit v pesek kupili v postojnski jami.Samo to ni za 4-letnika niti za 5-letnika.Komaj sva midva z mojim to vse strgala dol user posted image   Sva se izmenjavala.
metulj mogoče cd kakšen z igricami in sa se sproti uči

clock-img

10.03.2010, 10:40

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Pri štirih letih so lahko darila že kar osebna, ker imajo otroci že izoblikovane svoje interese.

Predlagam, da se pozanimaš, kaj mu je všeč. Mojega metuljčka še vedno najbolj zanima lokomotivček Tomaž, zato bi bil najbolj vesel darila na to temo - od kovinskih vlakcev Tomaževih prijateljev, do družabnih iger na to temo (domino, karte), do šalčk, krožnikov, copatkov, majic ...

Rad se igra družabne igre, zato bi se razveselil tudi tega. Na trgu jih je zdaj malo morje - od korenčka Lottija do Kiki riki in podobnih, pa tudi spomin, domine ...

Zanima ga tudi vse na temo risanke Avtomobili, še vedno rad ustvarja s plastelinom, rad riše in barva (pobarvanke, barvice, flomastri), razveselil bi se tudi kakšne fletne slikanice.

clock-img

10.03.2010, 10:48

clock-img

ada2

pencil-img

7402

lego

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.03.2010, 11:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

lego tehnik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem