writing-img

ŠE 1x, že 100tič

clock-img

21.08.2007, 18:32

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Madeži od kašic, sadja in zelenjave. S čim jih odstraniti? user posted image
vse majčke so poflekane user posted image , danes je imela prvič eno majčko gor, flek pri fleku, ...

slinčki nič ne pomagajo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

21.08.2007, 18:44

clock-img

flower power

pencil-img

191

zamima a imaš tak slinček, da je podložen s polivinilom spodaj? mi imamo take in moram rečt da se naš user posted image nič ne umaže. 

clock-img

21.08.2007, 18:51

clock-img

majrim

pencil-img

3991

kaj pa tisti plastičen s podstavkom??? user posted image user posted image user posted image ...to še nas vse čaka,ampak bo prav zanimivo...probaj namazat z enim od tistih čistil za fleke,pa daj pol kuhatuser posted image ...zajebano,če je barvano...ups,kako govorimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

21.08.2007, 19:05

clock-img

Anonimen

vse majčke so poflekane , danes je imela prvič eno majčko gor, flek pri fleku, ...

Ne bi verjela, če ne bi probala. Zadnjič se je tastar s smolo nekje na neki klopi po kavbojkah, pa je dala frendica čistilo Meglio (rumeno, z razpšilcem, po moje Muller ali DM), no, potem je pa še meni trardeča pricurela čez kavbojke vse do stola. In sem lepo s to zadevo pošricala, malo pokrtačila in res, nobenega madeža ni več. Aja, pa tudi čokoladni lsadoled, že zastaran, na sinovi majci sem spravila ven s tem vragom. Mislim, da to pa res dela, kakšen Veniš, Blažev žegen.

clock-img

21.08.2007, 19:09

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Se podpišem-Meglijo je zakon pa povsod se ga da dobit. Mojmu gre ven iz srajce pa na 3o perem

clock-img

21.08.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

Meglijo je zakon pa povsod se ga da dobit.

Aha, no, tega pa ne vem, ker ga je šel pol tastar kupit, pa ne vem kam. Samo vem, da pa res dela.

clock-img

21.08.2007, 19:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.08.2007, 19:25

clock-img

urskas

pencil-img

683

a ni meglio le za oljne in mastne madeže?
Jest najbeč uporabljam vanish, ki najbolj zaleže če ga zliješ na svež madež...

Sicer pa imamo tudi mi dosti popackanih majčk, ker nismo zmer tako pridni za prat...

clock-img

21.08.2007, 19:34

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

meglio torej user posted image

no, bom probala tud s tem, zdaj imam nek zelen Oxy, pa je za en kuser posted image c
user posted image

clock-img

21.08.2007, 19:36

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Glede slinčkov:

imam vse vrste slinčkov, ni da ni user posted image

ampak naša tako hitro namoči rokico v hrano, da je v trenutku vse popocano ....z mano vred! user posted image  

clock-img

21.08.2007, 19:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

men je zakon Omino Bianco

iz malega zraste veliko

clock-img

21.08.2007, 19:58

clock-img

tika.

pencil-img

37

Jaz uporabljam Opal. Najprej zmočim madež z mrzlo vodo, namažem opal, vtrem in pustim 10 minut nato pa v stroj. Do sedaj sem še vse uspešno odsrtanila. Dobiš ga tudi v Merkatorju.

clock-img

21.08.2007, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če slučajno Meglio ne deluje (redko, a se vendarle zgodi), namočim cunje čez noč v res zelo gosti raztopini navadnega pralnega praška, recimo cela merica na pol vedra vode, pa niti ni treba, da je voda topla. Se še ni zgodilo, da bi kak flek ostal; ven sem tako spravila tudi dve leti star, stokrat prepran madež od jabolk.

clock-img

21.08.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

Fleke od sadja namaži z limoninim sokom ali s citronko. Bo takoj spremenilo barvo in daj prat...gre garant ven.

Če so pa madeži masni, pa daj gor kar navadni cet za posodo, fajn požuli in tudi gre ven.

clock-img

21.08.2007, 21:42

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Predvsem je fajn, da svež flekec spereš pod močnim curkom vode. Ogromno stvari se kar izpere ven...
Če pa čakaš in namakaš, potem pa se zakomplicira. Vem.

clock-img

21.08.2007, 22:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Se podpišem pod Meglio! Zakon! Dobiš ga npr. v Sparu. Če pa ta slučajno zataji, pa omino bianco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem