writing-img

ASTRA!!!!

clock-img

21.02.2005, 13:59

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Pa kje si punca, cel forum se trese od pricakovanja, kaj nam bos povedala?

Je dobro:), slabo:(,kaj so rekli,...

JAVI SE!!!!

Nyah:metulj:

clock-img

21.02.2005, 14:04

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Nyah, tako se dela. Sedaj pa upam, da jo dočakamo.:)-

Jaz samo upam, da ni kaj narobe, ker se ne javi, zato:

:rozica: Draga Astra :rozica:, lepo te prosim, javi se nam. Res je sicer, da željno pričakujemo dobro novičko, ker kar verjamemo, da si nova nosečka. Če temu ni tako, ti bomo stale ob strani. V vsakem primeru si naša prijateljica in v vsakem primeru boš kmalu nosečka. To je neizogibno. Rade te imamo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

clock-img

21.02.2005, 14:23

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Joooooj tole je pa napeto.Jest upam da se BIBA pojavi kle na RR,če ne bomo pa tut Astro veselo pozdravili.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:sam nej se že čimprej javi,ker me že vse boli od tiščanja :miska:!!!!

clock-img

21.02.2005, 14:29

clock-img

Anonimen

Astra jez bom kar v monitor skočila...a boš že javila al ne kaj je!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????:bravo::)-:)-:)-

clock-img

21.02.2005, 14:39

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Tudi jaz čakam na novico.....8):ups:

clock-img

21.02.2005, 14:42

clock-img

buškica

pencil-img

982

Astra ali biba77 to je sedaj vprašanje?
Dej povej smo full nestrpne, ampak s tabo v mislih.:)

clock-img

21.02.2005, 15:23

clock-img

žlička

pencil-img

955

se bomo kmalu vse oglasile, samo tista ne, katero cakamo, torej bibo:bravo::bravo::bravo:

cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,.................... kdaj bo ze.....

clock-img

21.02.2005, 15:24

clock-img

Anonimen

Kje pa je, da jo vse tako nestrpno čakate??????????

clock-img

21.02.2005, 15:31

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Kaj pa AKŠ???????? Kje si, kaj je bilo pri G. oz. laboratoriju?????:zmeden:
Poročaj!!!!!!

clock-img

21.02.2005, 16:06

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pravkar prisla domov...
V ambulanti sem dobila urinski test, ki je bil pozitiven :).
Nato mi je delala UZ, ki ni pokazal nic :(; je pa maternica mehka in sluznica zadebeljena (kot pri morebitni nosecnosti).
Krvni test pa je potem bil negativen :((.

Tako, da, zaenkrat, Astra ostaja Astra. Zal.
In testi so lahko lazno pozitivni. Tudi tisti v ambulanti.

Punce, mene je to zelo potrlo (sploh, ko je najprej urinski test bil pozitiven) in se danes vec ne bom javljala... mogoce jutri... Kak dan mi dajte...

Astra

clock-img

21.02.2005, 16:11

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Astra ne no ne :((:((:((

pa saj to še nič ne pomeni, razen tega, da je še vedno upanje:):):):)

Pošiljam ti en velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!!!

clock-img

21.02.2005, 16:13

clock-img

Skye

pencil-img

3190

:(:(:(:(

Men se zdi da ti testi malo prevečkrat narobe kažejo.....in da je čas da jih proizvajalci ponovno pretestirajo:grrr:

Astra čutim s tabo in vem, da je bolečina velika. Ti si kar vzemi čas, kolikor ga rabiš in vedi da me smo vedno tukaj zate.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Skye

clock-img

21.02.2005, 16:20

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Draga moja Astra!

kaj naj ti recem, ne nnajdem besed...........:zmeden:

Vem, da je hudo, pricakovanje, upanje, pozitivni testi,...potem pa NIC!

Ce ti bo lazje, tudi :((:((, meni pomaga!
Tudi jaz :(( zate, zame in vse nas...ampak zivljenje gre naprej in glavno je, da ostane upanje...

:rozica::rozica::rozica::rozica: zate, ko bos pripravljena pa le pridi nazaj med nas!

Maramo te:metulj::rozica:

Nyah!

clock-img

21.02.2005, 16:20

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Astra draga mojä!

Vzami si čas in vedi, da sem s tabo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

clock-img

21.02.2005, 16:21

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:rozica: Astra :rozica:, ti si kar vzemi časa, kolikor ga rabiš. Me ne gremo nikamor. Dobra novička je še vedno mogoča. :angel::angel::angel:

cmokec

clock-img

21.02.2005, 16:27

clock-img

mujcek

pencil-img

931

o Astra:((

Veste kaj, meni ni več nič jasno, urinski test pozitiven, glede na UZ bi lahko bila nosečnost, kri pa negativno:zmeden: Torej, če ne bi šla na odvzem krvi, bi G razglasil nosečnost?????

clock-img

21.02.2005, 16:46

clock-img

lapuh

pencil-img

23

Vsekakor mislim, da se včasih mati narava kar prelahko poigrava s človeškimi čuti!!:grrr:

Astra, saj bo!:)

Vse smo na tvoji strani:rozica::rozica:

LP:muca:

clock-img

21.02.2005, 16:59

clock-img

Anonimen

Ti kar pridi k sebi,jutri boš drugače razmišljala.Razočaranje je seveda,kdo pa ne bi bil.:((ko boš pa vse prespala,bo malo manj bolelo...boš spet pripravljena za naprej.:rozica:

clock-img

21.02.2005, 19:54

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Astra, res čudna zadeva:zmeden::zmeden:
Vzemi si čas za počitek, mirne misli, kaj lepega preberi, sprosti se..:rozica::rozica: Naj ti noč odnese vse kar je slabega in jutro prebudi v nov dan, poln pozitivnih misli;):):)
Naj te čuva:angel: in naj te sanje ponesejo v mirno nočko...:angel::angel:

clock-img

21.02.2005, 20:05

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Sočustvujem s teboj,... :rozica::rozica::rozica:

clock-img

21.02.2005, 22:05

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Astra, potolaži se:rozica:, zjoči se:rozica: in kot druge pravijo... me bomo vedno tu:rozica:, tudi zate:rozica:!

Vsem nam, ki še čakamo, bo kmalu uspelo!:bravo::bravo: Ne da upam, ampak vem! :bravo::bravo::bravo:

Drži se pupa! :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

clock-img

21.02.2005, 22:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mi je hudo:(
Me bomo tukaj, ko prideš nazaj:angel:

Tinka

clock-img

22.02.2005, 10:45

clock-img

pika74

pencil-img

6782

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Astra-biba - mi smo s tabo.

clock-img

22.02.2005, 10:49

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

OH ASTRA :(...kako je pa to mogoce,da je en pozitiven drugi pa negativen :hudicek:??
:miska::miska::miska::miska:

clock-img

22.02.2005, 10:52

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ma, kaj en, Zara: dva urinska doma in en urinski v ambulanti so bili poz. Krvni pa neg.
Eh, sem ze bla boljsa zjutraj, zdaj pa spet kriza... Sploh ne vem, kaj naj sama s sabo... :((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem