writing-img

A še spite?

clock-img

12.07.2008, 08:24

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz sem že od 6.30 zbujena. Sem že 2h v službiuser posted image  

clock-img

12.07.2008, 09:04

clock-img

jer.za.

pencil-img

1782

Jaz sem pa že od 6.00 pokonci. Stanovanje je pospravljeno, čakam da mali še do konca pojesta(malico, zajtrk je že zdavnej mimouser posted image ), potem jo pa šibnemo ven pred hišo v bazenček.
So mi ful lepa tale poletna jutra, ko zjutaj zgodaj vstanem, odprem okna na stežaj, gledam zaspane, a iskreče male učke, ki se stiskajo v moj in možev objem in potem počasi skupaj začnemo danuser posted image .

clock-img

12.07.2008, 09:09

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Ne. Tule blodim, pa kavo pijem zraven. Pa čakam, da se opere ena žehta, da jo nesem na vrt sušit.

clock-img

12.07.2008, 09:24

clock-img

total

pencil-img

4453

Jutro,midva s tamalim sma zdaj prlezla iz postelje,kak je pasalo,pol pa kopanje..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

12.07.2008, 09:26

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Jaz sem pa že od 6.00 pokonci. Stanovanje je pospravljeno, čakam da mali še do konca pojesta(malico, zajtrk je že zdavnej mimouser posted image ), potem jo pa šibnemo ven pred hišo v bazenček.
So mi ful lepa tale poletna jutra, ko zjutaj zgodaj vstanem, odprem okna na stežaj, gledam zaspane, a iskreče male učke, ki se stiskajo v moj in možev objem in potem počasi skupaj začnemo danuser posted image .

To si pa full lepo napisalauser posted image

clock-img

12.07.2008, 09:35

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ja....jaz sem pa danes malo potegnila...do 9. Je pa moj zjutraj poskrbel za vse. kako ga imam rada user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

12.07.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

Zal ne vec user posted image . Plan je bil vsaj do deset.

clock-img

12.07.2008, 09:40

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Midve sva vstali šele mal čez sedem, možek pa že prej in je do takrat že vse pospravil. Zdaj pa user posted image spi - zopet. Je priden tale moj otročiček ...

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem