writing-img

A je štorklja sploh uporabna?

clock-img

22.02.2005, 11:27

clock-img

nesy

pencil-img

49

Imam štorkljo in sem svojo poldrugi mesec staro dojenčico dala vanjo, pa je tako skrotovičena notri, da ji nič ne paše. Ful se mi zdi čudna, ta štorklja. Mogoče jo pa jaz ne znam uporabljati.

A jo katera uporablja? S katerokoli prijateljico se pogovarjam, vse pravijo, da so poskusile, pa se ni obnesla. Pa ve?

clock-img

22.02.2005, 12:05

clock-img

Zea

pencil-img

327

Jaz imam mojo dojenčico že celo jutro notri (tudi zdaj ko to pišem) in delam vse z njo. Je pa res, da je zdaj stara že 3 mesece in je lahko že v polsedečem položaju.
Na začetku jo moraš podložiti, drugače se otrok notri čisto zgubi. Podloži jo z deko ali brisačo. Lahko jo podložiš tudi samo s tetra plenico zato, da lahko potem otroka lažje prestavljaš sem in tja, tako, da vlečeš konce plenice gor ali dol.
Na začetku moraš res vekikokrat probati, da bosta našla dober položaj. Ampak načeloma je itak tako, da bolj ko je otrok zvit, bolje je zanj, saj je bil v trebuhu tudi čisto zvit!
Moja je ful rada v štorklji, ponavadi tudi hitro zaspi v njej (seveda ker hodim okoli z njo).

clock-img

22.02.2005, 12:15

clock-img

Zea

pencil-img

327

Sem ti dala nekaj slikic na moj album, da boš videla kako leži.

clock-img

22.02.2005, 20:25

clock-img

nesy

pencil-img

49

Ojla!

Super so slikce. Zgleda, da je jaz ne znam naštimat.

Hvala.

clock-img

22.02.2005, 20:34

clock-img

Zea

pencil-img

327

Ni problema. Če ti še vedno ne bo uspelo pa še piši - boš dobila bolj podrobna navodila!

clock-img

23.02.2005, 21:48

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mogoče poskusi tako, da imaš njeno glavico v pregibu svoje roke, torej da gleda ven iz štorklje. Eno roko boš pa še vedno imela frej. Jaz sem začela glavo dajati v blago šele, ko jo je naš že sam dobro držal - takrat pa je bil lepo naravnost. Tudi jaz sem dala dve slikic v album.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem