cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ne izklopite računalnikov med treskanjem?

clock-img

14.07.2008, 10:36

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Tkole, ko berem ene poste-pr nas  se ful bliska in grmi, joj kakšno neurje mamo zdele...Mislim, jest takoj, ko začne mal bolj sekat in strele švigat, izklopim računalnik in TV. Zakaj bi reskirala, da mi še to unič, če se že zunaj ne da nič pomagat.

clock-img

14.07.2008, 10:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Mi tudi izklopimo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

14.07.2008, 10:37

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Mogoče pa majo prednapestnostna varovala.

clock-img

14.07.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

Ne, ne izkljapljamo.

Drgač pa če maš prenosnga, pa wireles ti glih ne more treščit neuser posted image

clock-img

14.07.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

Izklopim...trenutno pa je vreme prišlo malo k sebi in je nehalo grmet. Drugače me je pa itak strah, ko grmi. Sucksuser posted image

clock-img

14.07.2008, 10:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri nas je skoz izklopljen iz elektrike, razen seveda, ko je prižganuser posted image . Če bi zdaj začelo grmet in se bliskat, bi ga takoj ugasnila. Izklopimo tudi telefon.

clock-img

14.07.2008, 10:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kjava
jest takoj, ko začne mal bolj sekat in strele švigat, izklopim računalnik in TV. Zakaj bi reskirala, da mi še to unič, če se že zunaj ne da nič pomagat.

Tud jaz ga takoj izklopim.

clock-img

14.07.2008, 10:48

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Navadno ne izklopim

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

14.07.2008, 10:53

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Pri nas tudi izklapljamo računalnik in TV.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

14.07.2008, 10:54

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ne, ne izkljapljamo.

Drgač pa če maš prenosnga, pa wireles ti glih ne more treščit neuser posted image

Na to še pomislila nisem user posted image

clock-img

14.07.2008, 10:59

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ne, ne izkljapljamo.

Moj mulc nima prenosnika. user posted image  Jaz pa sem doma itak redko na netu, prenosnik pa fajn v kufru.

clock-img

14.07.2008, 11:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Mene je včeraj itak samo vrglo ven ... drugače pa imamo en del računalnikov na ups priklopljenih, da lahko varno ugasnemo. TV pa izklapljamo, ja. 

clock-img

14.07.2008, 11:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ne, ne izkljapljamo.

Moj mulc nima prenosnika. user posted image  Jaz pa sem doma itak redko na netu, prenosnik pa fajn v kufru.

Saj jaz ga tud nimamuser posted image , oz. ga doma zelo redko uporabljam. Stacjonarca pa tud ne sklapljava. Še spomnim se ne na to.

clock-img

14.07.2008, 11:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ne, ne izkljapljamo.

Saj jaz ga tud nimamuser posted image , oz. ga doma zelo redko uporabljam. Stacjonarca pa tud ne sklapljava. Še spomnim se ne na to.

Mulc pa ga še kar izklaplja. Valda bi težko preživel, če bi računalnik šel v franže.

clock-img

14.07.2008, 11:24

clock-img

Anonimen

Mah, strela lahk useka kamorkol, če pa glih v TV alpa comp. je pa to še najmanjši problem, če pomisliš, da ti lohk sicer bajta zgori. 

clock-img

14.07.2008, 11:26

clock-img

Anonimen

Mah, strela lahk useka kamorkol, če pa glih v TV alpa comp. je pa to še najmanjši problem, če pomisliš, da ti lohk sicer bajta zgori. 

clock-img

14.07.2008, 11:35

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

To je jasno, samo zakaj bi visel na RR in tvegal, da ti ga uniči.

clock-img

14.07.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

Ne..imam prenosnika, pa tud, ko smo imel stacionarca nisem izklopila. Če bi pa imela stacionarca bi ga pa izklopila včeraj, ziher, me je blo tolk grozauser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 14.7.2008 11:38:37 >

clock-img

14.07.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

dva moja odgovora user posted image ...svašta

clock-img

14.07.2008, 11:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

To je jasno, samo zakaj bi visel na RR in tvegal, da ti ga uniči.

Ja, se strinjam. Tolažba, da bi lahko bilo še huje pa ti potem nič ne pomaga.

clock-img

14.07.2008, 11:40

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Pri nas izklapljamo....

clock-img

14.07.2008, 11:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ponavadi izklopimo ampak pustimo pa v utičnici tko da ne vem če kej koristnega naredim ko ugasnemuser posted image

clock-img

14.07.2008, 12:08

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

redko. samo, če res ful ful strele sekajo tik pred okni.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

14.07.2008, 12:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja izklopimo, ker enkrat ko smo prišli od mojih staršev po 2 dneh nazaj domov je bil pokrovček kjer je telefonska linija na drugem koncu hodnika (smo ga iskal kr neki časauser posted image ) vsekal je v anteno in dobr da smo mel takrat vse odklopljen. Pa že 2 računalnika nam je skurlo.

Ko sem bla še v bloku sred mesta smo redkokdaj kaj izklopli pa nikol nam ni nič skurlo.

clock-img

14.07.2008, 12:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Mogoče pa majo prednapestnostna varovala.

tole je baje za đabe če urnk useka, je men en razlagal da je dobro to samo če pride kaka rahla veja strele in usekal če ti pa udari noter glavna veja ali močnejša je pa čist brez veze, najbolj varno je izklopit, pa še to morš dat mal stran vtikač, ker ti lahko vseeno preskoči

Ja pa tuširat in umivat (me je že tresl vmes) se takrat tud ni najbolj fajn al pa telefoniratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem