writing-img

Ansambel na poroki

clock-img

06.05.2008, 21:12

clock-img

EnjA

pencil-img

30

Septembra se poročiva, pa nimava pojma kam naj se sploh obrneva da bi zvedela kateri ansambli so dobri in naredijo dober žur(rada bi da igrajo tudi zabavno musko in da imajo tudi kaj programa)! zato vas lepo prosim, povejte kateri ansambel ste izbrale ve in kako ste bile zadovoljne...ful vam hvala!!!

clock-img

06.05.2008, 21:15

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Midva sva imela Ansambel Roberta Goterja in so bili fenomenalni - res so naredili pravi žur, da so se svatje nasmejali za nazaj in za naprej. Bili so že takrat kar dragi, vendar vredni vsakega evra (no, takrat so bili še tolarčki user posted image ).
Igrali so vse - zabavne, moderne, slovenske, jugo, angleške - resnično je bil žur. Še taki, ki nikoli ne plešejo, so plesali user posted image . Pa tudi program imajo pripravljen.
Bi še enkrat ponovilauser posted image  - z istim, seveda!!! user posted image  user posted image

clock-img

06.05.2008, 21:17

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ampak morata pa pohiteti, saj imajo september, ki je pri parih zelo popularen za poroko, najbrž že zaseden. Midva sva jih "zabukirala" februarja, pa so imeli ravno še en termin - na srečo najinega izbranega.

< Sporočilo je popravil Dejča -- 6.5.2008 21:18:18 >

clock-img

06.05.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

Lahko ti samo rečem koga NE najeti in to je Majolka!

Nobene animacije, spili so celo flašo viskija, kadili deset minut na vsako uro, poden od podna, res.

clock-img

06.05.2008, 22:42

clock-img

ikajug

pencil-img

42

oj!midva bova imela ansambel Vzpon...baje so ful dobri...majo mešano glasbo, animacijo, naučijo se pesmi, ki bi jih imeli(če jih le ni preveč)...je pa eden od glasbenikov od mojga sošolc, tak da jim gre zaupatuser posted image user posted image
skratka..poklič, pa vpraš:)

Caecus ne iudicet de colore.

clock-img

06.05.2008, 23:27

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Če želiš kvalitetni ansambel, se splača dati malo več denarja in preverjeno varianto. Če želiš pa samo glasbo na poroki, pa je tega malo morje....odvisno tudi kakšne so tvoje želje glede muzike. Lahko ti kako pomagam, če želiš...

clock-img

07.05.2008, 08:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem imela DJ, kuglo, barmena in koktejlčke.user posted image  Ansambli odpadejo na mojih porokah.

clock-img

07.05.2008, 09:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ansambli odpadejo na mojih porokah.

Kok porok pa si ze mela oz jih se nameravas met!?user posted image

clock-img

08.05.2008, 17:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hahaha...zaenkrat enouser posted image ampak če bi se slučajno preporočila bi naredila spet poroko brez ansambla in iger.

clock-img

08.05.2008, 18:10

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Na najini poroki je igral ansambel Mi trije pa še en'. Naredili so ful dober žur in če bi še enkrat izbirala bi se zagotovo odločila za njih.

clock-img

09.05.2008, 13:51

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ej, odkod jemljejo ti ansambli svoja imena?user posted image  Poznam "Trio Adio" pa "Duo Jagermaister" pa "Kleni fantje" in podoben oslarijeuser posted image
Za crknit!user posted image

clock-img

12.05.2008, 14:51

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Jaz ti priporočam ansambel Akord - svaj takrot so bili, mislim, pa da so se preimenovali.
Ne najdem reči, da bi jim jo lahko očitala. Res so zakon.
Pošli ZS če te zanima kaj več.

Mene so na poroki okradli... Ansambel je naredil tak žur, da mene sploh pogrešal niso.

ODLIČNI SO

clock-img

13.05.2008, 09:51

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Mladi Dolenjci naredijo super fešto!!!

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

23.07.2008, 23:28

clock-img

flegmatik

pencil-img

21

Midva sva lani rezervirala ansambel Rubin, imam potrjeno na elektronski pošti in so nama 3 tedne pred poroko odpovedali, pa še to sem jih jaz poklicala, kao so napisali napačen datum. In pol so nama našli drug band, Max band iz Domžal. Saj so dobro špilali,a  za ta denar bi morali pokazati dosti več. Na spletni strani imajo samo dobre kritike, ker slabe zbrišejo. jaz sem jim napisala svoje mnenje in ga čez 1 teden ni bilo več na strani. Ansambel Slavčki so pa zakon!!! Zdaj nama je žal, da jih nisva vzela, ker so igrali na porokah prijateljev in sva se bala, da se bo ponavljalo. So cenejši in še dlje igrajo. Pridejo po nevesto, ne pa samo v gostilno.

clock-img

13.01.2009, 09:03

clock-img

ivaprimoz

pencil-img

2

Živjo
A mi lahk daš njihovo številko.namreč sem slišala vse dobro o njih in bi jih zbrala za ohcet. hvala

clock-img

13.01.2009, 09:05

clock-img

ivaprimoz

pencil-img

2

a mi lahk ktera da telefonsko št. od  mi trije pa še en in kolko približen vzamejo in kakšni so

clock-img

13.01.2009, 10:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

tukaj je enaka tema

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.01.2009, 12:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ej, odkod jemljejo ti ansambli svoja imena?user posted image  Poznam "Trio Adio" pa "Duo Jagermaister" pa "Kleni fantje" in podoben oslarijeuser posted image
Za crknit!user posted image

ja "Trio Adijo" tudi jaz poznam. "Šajst pa zarajst" tudi user posted image  . So ena in isti, le so so trije so kao bolj tak, ko jih je pa vseh 6 skupaj pa so tapravi bend user posted image  . En njihov član je moj daaaljni sorodnik

Midva sva imela na poroki Štajerskih 7 , bili so svetovni, čaga do daske. Komadi za mlado in staro, kaj si si zaželel si dobil. So pa bili kar dragi user posted image

clock-img

09.02.2009, 15:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ansambel Nagel ti tut ne priporočam.
ga je mela moja kolegica in sploh niso znali naredit žura. Se je vidl da so samo keš prišli pokasirat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem