cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BOLEČINA V SPODNJEM DELU TREBUHA

clock-img

19.01.2008, 17:27

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

..POZDRAVLJENE ...NISEM ŠE ZASLEDILA TEGA KAR MAM ZA VPRAŠAT PA BI PROSILA ČE IMA KATERA TUD TAKE TEŽAVE....
...SEPTEMBRA SEM ŠLA NA ABRAZIJO..... ŽE KAK MESEC ME NON STOP KDAJ MANJ KDAJ VEČ BOLI V SPODNJEM DELU TREBUHA IN V JAJČNIKIH...TAKO MALO ŠPIKA....user posted image  MI JE KONČALA 11 DNI NAZAJ....MA TAKO ME JE BOLELO NEKAJ ČASA PRED user posted image  IN ZDAJ SE MI TO KAR NADALJUJE...NE BOLI TAKO HUDO DA NEBI ZMOGLA DELAT SAMO TAKO IMAM NON STOP ŠPIKANJE......
....ČE IMA KATERA PODOBNO IZKUŠNJO LEPO PROSIM ČE JO DELI Z MANO.....
...HVALA.....user posted image

clock-img

19.01.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

Lahko da imaš ovulacijo,pred menstruacijo te je mogoče bolelo,ker se je M pripravljalauser posted image

clock-img

19.01.2008, 17:32

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

TUD NA TO SEM POMISLILA SAM TO TRAJA ŽE CEL MESEC TAKO DA DVOMIM DA JE KAJ...PO IZCEDKU KI GA IMAM PA NE KAŽE DA JE ŠE OVULACIJA....

clock-img

19.01.2008, 18:34

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

ojla

men se tudi skozi nekaj v spodnjem delu dogaja, pa sem povedala to G pa je rekla da je to samo znak, da nekaj je, se pravi da jajčniki delajo, tako da po  mojem brez skrbi. Če pa bo bolečina močnejša pa le do G.

Pa veliko sreče
LP

clock-img

19.01.2008, 21:26

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

..ma ja bomo videli kaj bo ta mesec sva začela delat na user posted image  tako da bomo videli...mal me pa skrbi....

clock-img

20.01.2008, 00:33

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

...

clock-img

20.01.2008, 01:04

clock-img

Anonimen

Mene je po abraziji k še 3 mesece zelo močno špikalo tam spodaj, v bistvu sem imela kot nekakšne močne krče, k da mi je nekdo nekej trgal tam spodaj...ampak ne vsak dan, ni bilo povezano niti z menstruacijo, niti z ovulacijo...špikalo me je pa kot hudič...ker od abrazije rabi maternica cca 3mesece da se lepo "dvigne" nazaj, ker ko ti delajo abrazijo ti dobesedno povlečejo ven maternični vrat da te sčistijo.

clock-img

20.01.2008, 13:15

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ja sam od moje abrazije je kar lepe 4 mesece in prej me ni bolelo zdaj zadnji mesec pa boli....pojma nimam kaj se mi dogaja tam dol...

clock-img

20.01.2008, 14:30

clock-img

spps

pencil-img

14046

najbolše,da greš na pregled.da nimaš slučajno kakšega vnetja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem