writing-img

Barve za posteljico

clock-img

11.07.2007, 14:44

clock-img

valči

pencil-img

2344

Zdravo!
Pričakujemo tretjega user posted image ,starejša dva sta vsak v svoji sobi,hčera še v kinderbetu,kjer jo nameravam pustiti,saj je velik 140x90 cm in ima še prostor.

Dojenček bo pri nama v spalnici in imam plan ga dat v posteljico,v kateri je še moj možek in brata spal.Posteljica je velika 120x60 cm,je češnjeva in lepo ohranjena.Ampak jaz sem si zamislila,da jo treba prebarvat,jogi bom kupila nov.
Sedaj pa mi povejte,kakšne so barve za otroške posteljice in kje jih naj kupiva?Verjetno so kake posebne?

Če kdo ve,prosim za odgovor,hvalauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

11.07.2007, 14:57

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Barva naj bo na vodni osnovi.

clock-img

11.07.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

V vsakem Obiju, Merkurju in podobnem. Samo poveš prodajalcu za kakšen namen potrebuješ barvo oz lak in ti bo pomagal, ker mora biti na vodni osnovi, nestrupena, ker user posted image  radi grizljajo posteljico, kar pa tako verjetno že sama vešuser posted image .

clock-img

12.07.2007, 09:50

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Predlagam ti da pojdi v kakšno trgovino, kjer prodajajo samo barve. Merkur in Obi - ti bodo samo prodal in nič svetovali.

V Ljubljani imaš Henelit - odličen prodajalec - barva pa je malo dražja
MAvrica ali Monicolor

Odvisno je tudi, s kakšno barvo imaš sedaj pobarvano...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem