cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ???

clock-img

18.02.2005, 20:08

clock-img

puncica

pencil-img

9847

No problem je takšen.
Naša tamala stara 8,5 mesca ima že skoraj od rojstva v levi bradavički bulco, ta bulca je bila od začetka čist majhna, cca. 1-2mm premera, potem pa je začela rast, ravno danes pri kopanju pa sva mal z možem tipala in se nama zdi kar velika. Tam okol 1 cm. Glih tako zgleda kot bi ji zizika rastla. Pa če ji stisneš ji priteče neki belega ven :((:((:zmeden2:

Mene ful skrbi kaj bi to bilo. Sem omenla pediatrinji v posvetovalnici pri enem mescu, pa je rekla ma to so moji hormoni, ki so še ostal, pa nič dala glihe:grrr:, zdej pa to kr raste:( in naju čedalje bolj skrbi.

Fora pa je v tem, da ima to bulco sam v LEVI bradavički v desni pa nič. Če ji stistneš tam je nič ne boli, a naju skrbi. Pregled imamo sicer 1. marca, tako da bomo do takrat še počakali kako in kaj.

Zanimajo pa me vaše izkušnje a je še katera zatipala kako bulco v punčkini ziziki????

clock-img

18.02.2005, 22:06

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz sicer nimam izkušenj z tem, bi pa na tvojem mestu šla čim prej k zdravniku. Ne bi te rada strašila ampak mogoče stvar le ni tako nedolžna, kot je zgledala pri 1 mesecu. Nič te ne stane, če se greste k zdravniku pokazat, samo bolj mirna boš

Lp, Boni

clock-img

19.02.2005, 11:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pa čim manj stiskajte in dotikajte! pa le na posvet k pediatru.

clock-img

23.02.2005, 18:45

clock-img

Anonimen

Puncica mene zanima kako ste rašili zadevo!!!

Upam, da je vse v redu!

Bojana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem