writing-img

Darilo za Dedka Mraza

clock-img

28.12.2012, 00:32

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

Punce, pri nas bo letos nosil Dedek Mraz. Pa sem mislila tamalim od sestrične (8 in 9 let) kupiti knjigice. Se mi zdi, da s takim darilom otroku nekako daš največ. Igrač imata itak dovolj. Pa me zanima, če ima katera kakšen predlog, katera knjiga bi bila ok? Hvala za pomoč :)

clock-img

28.12.2012, 08:47

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Nekaj predlogov:
- karkoli od Jacqueline Wilson - to je bolj za devetletnico.
- serija Grozni Gašer
- če so bolj za "kriminalke:http://felix.si/7514-9568-large/detektiv-kvjatkovski-7-pono-i-so-vse-ple-e-modre.jpg
- kakšen priročnik za punce: recimo Hura za punce, Dnevnik za vsako punco...
- kaj od Roalda Dahla - Matilda, Čarli in tovarna čokolade, ...
- Zgodbe iz Narnije

Je pa odvisno, koliko punci radi bereta. Če radi bereta, mogoče tudi Harry Potter.

lp

clock-img

29.12.2012, 09:42

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Ja, se strinjam, knjiga je res super darilo! Ti pa priporočam, da malo pogledaš v Mladinski knjigi oziroma tukaj http://www.ciciklub.si/, ker imajo res fajn izbor za ta male. Npr. vem da imajo zdaj Grimmove pravljice v zlati izdaji - te so itak klasika, s temi ne moreš zgrešiti. Pa všeč mi je tudi od Kajetana Koviča - Kako se vrtijo ure, takšna zelo simpatična knjiga. Ali pa kakšen Harry Potter ja, kot je rekla al1, tega pa otroci itak obožujejo user posted image

clock-img

29.12.2012, 14:51

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Uff, tud jaz priporočam Zlate Grimmove pravljice ... ful imajo lepe ilustracije noter ... mislim da so od Jelke Godec Schmidt. V glavnem, jaz sem knjigo podarila nekaj dni pred Božičem malemu nečaku ... in baje ima mami od takrat 'mir' pred njim user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem