Mi smo pa zdaj malce lažje zadihal, ker ni več toliko obiskov
. Aleksej načeloma ponoči spi, prvo rundo malce dlje - do štiri ure, ker ga okoli devetih, desetih utrudim z večerno toaleto (sem si jutranjo ravno zaradi tega prestavla na večer), nato pa se spet doji na dve uri. Dopoldne bedi tam pol urce, nekje tam od petih do šestih zvečer pa se začne bedenje ob prsih
. Dobesedno, on bedi in hoče vsake pol urce sesat. Ampak ni panike, dokler je to zvečer.
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981
Ali mogoče katera ve ali res pomaga če otroka črviči, da mu damo povšterček, ker moja Anja srašnorada zaspi pri meni in ma glavico malo privzdignjeno na povšterček pa ne vem ali je to zgolj ker diši po mamici ali res pomaga?
Malce vzdignjeno vzglavje pomaga pri otrocih, ki težje podirajo kupček, ampak ga vzdigni tako, da mu pod jogi položiš kakšno brisačko ali pa kar nogice od zibke ali posteljice pri glavici podložiš, ker povštrček je nevaren zaradi zadušitve. Seveda je to v tvoji postelji nemogoče. Mislim pa, da je tvoj vonj večji razlog, da se princeska cartlja. Aleksej bi se tudi, a kaj čmo. Če je pa tak šok kar naenkrat tako velik svet pa še brez mamice

.

ajte se.