cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Del. knjižica (polovični delavnik)

clock-img

27.02.2007, 13:57

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Ojla,

saj nisem vedela, kako naj napišem naslov teme. Skratka, če katera ve odgovor, bom ful vesela. Pred kratkih sem prenehala s službo s polovičnim delovnim časom (zaradi materinstva seveda). Zdej pa čakam že skoraj tri tedne na svojo delavsko knjižico, ker je ne znajo zaključit. Ne vejo, kako se vpiše teh par mesecev (od novembra do 14.2.), ko sem bila zapolsena za polovični delovni čas. Ali katera mogoče ve, da jim mal pospešim zaključevanje moje knjižice?

Hvala za odgovore.

lp, dolina

clock-img

27.02.2007, 13:59

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Normalno se vpiše trajanje delovnega razmerja v letih, mescih in dnevih, zraven pa opomba da je šlo za polovični delovni čas. Govorim iz lastnih izkušenj. Drugače pa pokliči na ZPIZ, tam ti bodo znali svetovati.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

27.02.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Kakšna je pa to kadrovska, kjer niti delovne dobe ne znajo vpisat? user posted image

In kjer se v treh tednih niso mogli niti pozanimati, kako to gre? user posted image

clock-img

27.02.2007, 22:49

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Res hecno, da ne znajo tega napisati. Jaz imam vpisano trajanje del. razmerja (npr. od **** 2001 do **** 2002  zraven pa pripis 20 ur/teden)

Čist simpl

clock-img

28.02.2007, 07:10

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Takšna firma je to, da v enem mesecu niso našli zamenjave za mene, ker so vse kandidatke po enem dnevu nehale delat. Ostalo si lahko same predstavljate....

Hvala za odgovore, zdej lahko vsaj zatežim, da se podvizajo.

Lp, Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem