cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Driska

clock-img

23.12.2007, 14:08

clock-img

piba

pencil-img

118

Zdravo!

Res ne vem kaj se me bo še lotilo sedaj! Sicer vse lepo pridno 'podedujem' od hčerkice, a kaj bi pa res lahko preskočila.

Zanima me, če ima katera 'izkušnje in navodila' kaj storiti pri driski (povzroča jo nek virus)? Ali lahko uporabljam Linex (otroški). Sicer se držim navodila, da je potrebno veliko piti, da ne pride do dehidracije.

Hvala za odgovore in lepo nedeljo in bližajoče se praznike.

Piba

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.12.2007 20:36:30 >

clock-img

23.12.2007, 14:12

clock-img

piba

pencil-img

118

Ravnokar sem zasledila, da se je že odprta podobna tema. Si bom morala kupiti močnejšo dioptrijo!

clock-img

23.12.2007, 15:31

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Sama sem v nosečnosti preživela že tri trebušne viroze in upam, da me ne čaka še katera user posted image . Edino kar te mora res skrbeti je dehidracija. Opaziš jo po barvi urina, ki postane temna, oblogah na jeziku,....

Jaz nisem jemala nobenih zdravil, niti Linexa ne. Sem pa pila čaj iz posušenih borovnic. Veliko tekočine, a po majhnih požirkih. Če pa ne obdržiš tekočine v sebi več kot pol dneva, je treba v bolnišnico.

Prav veliko ne moreš naredit razen pitja. Pa ne začet prezgodaj jest. Ker to spet lahko sporži drisko in bruhanje. Otročku nič ne manjka tudi če en dan nič konkretnega ne poješ.

Srečno!

clock-img

23.12.2007, 15:54

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

Piba, pri nas je isto. Zdaj imamo rota virus. Jaz se trudim in res veliko pijem. Zdajle mi tašča kuha govejo juhico in jo bom malo pojedla, drugače pa ne jem nič. Razen par bobi palčk sem pojedla. Baje da so dobre za neke elektrolite. Joj, ne vem točno zakaj, sam včeraj na infekcijski so rekli naj jih jeva. Držim pesti za naju, da čimprej mine user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem