writing-img

Dva avtosedeža

clock-img

26.03.2007, 17:07

clock-img

mtina

pencil-img

568

Koliko je smiselno imeti dva avtosedeža - v vsakem avtu svojega?

Kakšen nasvet, ideja, misel?

Hvala

Sonce!!!

clock-img

26.03.2007, 17:18

clock-img

noe

pencil-img

982

Če bi morala enega veliko prestavljati, bi si verjetno tud jaz    omislila dva. 
čez kamot ga ni, aneuser posted image

clock-img

26.03.2007, 17:21

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Mi imamo dva! Sem si sposodila od sestrične enega, da ga ima babica v avtu, ker sem jas vsak dan na faksu pa nikol neveš gdaj ga gdo rabi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

26.03.2007, 19:07

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Odgovarjala sem na drug post, pa sem bila kar naenkrat nekako tukaj user posted image .

Se oproščam za zmedo..

< Sporočilo je popravil SaaS -- 26.3.2007 19:09:06 >

clock-img

26.03.2007, 19:17

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi imamo v vsakem avtu svojega user posted image  

smiselno? user posted image
v mojem avtu je vsakodnevna nuja, ker vozim tamalo k varuški - v tadrugem avtu pa je v uporabi popoldan ali čez vikend ali kadar z mojim menjava avte user posted image  

clock-img

26.03.2007, 19:28

clock-img

Anonimen

ja nuja je recimo, če en zjutraj pelje otroka v vrtec drug ga gre zjutraj iskat in podobne situacije. pri nas imamo tako kar 4 sedeže pa še babi 2 user posted image

clock-img

26.03.2007, 19:37

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ko bova imela vsak svoj avtomobil bova imela 2sedeža.
in seveda 2kvalitetna sedeža.

clock-img

26.03.2007, 21:01

clock-img

altati

pencil-img

5724

Mi imamo 2 avtosedeža (kvalitetna) in 4 jahačeuser posted image . Če sta dva avtomobila, mislim, da je to kar nujno potrebno! Saj ga ni ravno enostavno prestavljati, Vozila bosta pa najbrž tudi otroka oba, a ne?

clock-img

27.03.2007, 00:40

clock-img

@lina

pencil-img

1437

mi imamo zaenkrat dva sedeža in dva podstavka za lupinico...še malo, pa bomo imeli 4 sedeže...

ni ga luštno prestavljat, kar se mene tiče, tudi ne tako zelo enostavno... kot je zgoraj napisala - čez komot ga ni!

clock-img

27.03.2007, 07:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2007, 14:51

clock-img

vicky0

pencil-img

19

midva imama tud vsak svoj avto pa vsak svoj avtosedež.
evo kaj se je meni zgodlo-avto sem dobla pred 3 meseci svoj prej pa kak sem mogla kam nujno it tak sem mamo,taščo,dedija fehtarla da me zapeljejo in ker sma večkrat pozabli avtosedež dat ven iz moževega avta je bil problem ziher pa nisem otroka v avtu držala v naročju-te sem raje na kolo šla mam odzadaj stolček za malega.
u zaj sn ga pa malo zabluzla soryuser posted image user posted image
v glavnem fajn je če sta dva avta tudi dva avtosedeža-zlo priročno čeprav je mali strošek!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2007, 15:02

clock-img

altati

pencil-img

5724

Pri nas ima tudi vsak svoj avto in v vsakem avtu avtosedež....ravno tako v vsakem avtu jahača. Meni je to logično, ker prestavljati ga je težko, brez avtosedeža pa otroka ne peljem. Varnost je le varnost...pa pri nas bo tudi en otroka vozil v varstvo, drugi ga bo hodil pa iskat.

clock-img

01.06.2007, 19:13

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

če ni panike pri dinarčkih pol ni panike če mate dva...je pa fajn če ti ga lohk kdo posodiuser posted image ,podari...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem