writing-img

Facebook vprašanje

clock-img

18.12.2012, 22:10

clock-img

Capyka

pencil-img

296

Joj mene, nimam pojma, kako se ta facebook streže... Kako v komentarju eno osebo označiš, hmm... kako naj razložim, da je podčrtana in ona potem dobi obvestilo, da si jo omenil...
A me katera zastopi??? user posted image Grozno, če prvić vidiš facebook.... user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

clock-img

18.12.2012, 22:12

clock-img

enea

pencil-img

2440

saj ko začneš pisat ime se ti pojavijo opcije, oz se ti odprejo imena, klikneš na pravo in voila, on dobi obvestilo ko klikneš ti enter,..user posted image

clock-img

18.12.2012, 22:17

clock-img

Capyka

pencil-img

296

jaaaaaaaaaaaaaaa enea, hvala!!! user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

clock-img

18.12.2012, 22:18

clock-img

enea

pencil-img

2440

malenkost, samo da je ratalo,..user posted image

clock-img

19.12.2012, 08:46

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Jaz tud nisem nek kompjuter stručko, zato me zanima naslednje.
Zaradi selitve, bom ukinila "hišni" email, ki ga imam pri enem operaterju, in seveda odprla drugega. Zdaj pa me zanima, kako je s spremembo emaila na FB. Ali je to podatek, ki ga tako usput zamenjaš na FB, ali se kaj bistvenega spremeni? Nii mi namreč za odpirati nov profil na FB, ali da bi se mi zaradi tega kaj spremenilo na obstoječem profilu, razen to, da bi pač zamenjala samo email. Kako je s tem?

A sem sploh razumljivo napisala, kaj me zanima? user posted image

clock-img

19.12.2012, 09:10

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Tippi,
tam, zgoraj desno imaš.. pošišči prijatelje, domov in puščico, klikni na puščico, da se ti odpre nastavitve računa. Odpre se okno Splošne nastavitve računa in tam dodaj e.mail novi. Sicer nisem to še delala, ampak tam je opcija e-maila.

clock-img

19.12.2012, 09:17

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Tippi,
tam, zgoraj desno imaš.. pošišči prijatelje, domov in puščico, klikni na puščico, da se ti odpre nastavitve računa. Odpre se okno Splošne nastavitve računa in tam dodaj e.mail novi. Sicer nisem to še delala, ampak tam je opcija e-maila.

Ja, to vem kako se spremeni, mene pa zanima, kaj bistvenega se potem zgodi z obstoječim profilom, če se sploh kaj? user posted image vem namreč, da je email naslov, nek temelj odprtja profila FB... ma sej veš kaj mislim user posted image

clock-img

19.12.2012, 09:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Aha... ne verjamem, da se kaj spremeni. Na e-mail pač dobivaš sporočila, bodo pač drugam šla.

clock-img

19.12.2012, 09:32

clock-img

enea

pencil-img

2440

če greš na svoji strani, ti pod profilno sliko piše "o meni", klikneš, se ti odpre par opcij, in imaš tudi "kontakne podatke", odpreš in prav na vrhu si zamenjaš e-mail,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem