writing-img

Herpes

clock-img

15.03.2005, 10:11

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Danes zjutraj se mi je pojavil herpes. Na spodnji ustnici :((:((:((. Ga nisem imela že od srednje šole dalje, z izjemo vročinskih herpesov, ki so se mi pojavili le parkrat in še to le na morju. Sem ga namazala z Aclovirjem.
Ker v teh dneh ravno ne pričakujem :hudicek:M, me zanima, če ga lahko mažem z Aclovirjem in če to kaj vpliva na :nosecka:. :(

Pozdravček vsem! :kuza:

clock-img

15.03.2005, 11:04

clock-img

tia

pencil-img

969

Gea1
glede herpesa se ne sekiraj tudi jaz sem ga imela in to prav v začetku nosečnosti,mi je G. rekla naj bi se pojavil zato ker so se začele v telesu spremembe.Zato držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je pri tebi tudi tako ,da boš poročala o :modri:.
Jaz sem si mazala z HERPLEX mazilom in ko je bila že manjša pa še z CINKOVA pasta.
Nobena ne škodi,sta obe za zunanjo uporabo.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pa pa

Tia

clock-img

15.03.2005, 11:08

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Joj si me potolažila Tia. Jaz se mažem kar z Aclovirjem, ki baje tudi ne škodi. Mi še najbolj pomaga. Upam, da bo hitro izginil. In če je znanilec :nosecka: potem mu vsa slava, četudi je neprijetno.

Pozdravček tebi in tvoji :duda:!

clock-img

15.03.2005, 11:42

clock-img

manja11

pencil-img

102

Če te zelo skrbi pa preberi navodila, tam navadno piše, kako je z uporabo v nosečnosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem