writing-img

Iščem račun

clock-img

04.12.2012, 15:14

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Pozdravljene.

Za darilo sem pred kake pol leta dobila WMF mečkalo za pire krompir (http://www.wmf.de/shop/de_de/kartoffelstampfer.html ), ki pa je že doživelo bridek konec (preveč lep, da bi bil uporaben). Problem je, da ne morem uveljavljati garancije/ reklamacije, ker seveda nimam računa (oseba, ki je darilo kupila nekje v LJ- Muller ali Lesnina, ga pa seveda tudi nima več).

Moja prošnja je torej sledeča: Iščem lastnico te zadeve, ki še ima račun in ga je pripravljena posoditi za uveljavljanje reklamacije.

Hvala user posted image user posted image

clock-img

04.12.2012, 17:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz imam istega ampak že kakšnih 5 let tako da računa nimam več ampak ni pa mi jasno, kako da je doživel bridki konec? user posted image Jaz ga precej uporabljam pa še nič ne kaže, da bi šel k user posted image .

clock-img

04.12.2012, 17:49

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Ročaj se je odlomil stran na obeh straneh, kjer je privarjen na ovalno mečkalo z luknjicami in ostal v loncu pireja user posted image

clock-img

04.12.2012, 17:56

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

ampak ni pa mi jasno, kako da je doživel bridki konec?

Stvari štampajo kot po tekočem traku in čist nič ni čudno, da se nekaterim izdelkom od toliko njih, kaj zgodi user posted image še pri raznorazni tehniki (pralni stroj, televizija), ki koštajo mnogo več, se dogajajo takšne "tovarniške napake".

upam, da dobiš račun!

clock-img

04.12.2012, 18:43

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Točno to se je meni zgodilo, enako brez računa.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem