writing-img

Ikea otroska mizica

clock-img

17.12.2012, 22:20

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Pozdravljene,

zanima me ce ima katera izkusnje z tole mizico in stolcki?
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50178411/
in cca. do katerega leta je uporabna.

p.s. ce gre pa katera iz Lj morda ta teden v Ikeo, in bi bila pripravljena prinesti, bi bila sploh vesela (placam v naprej)... no ja saj vem da verjetno ni upanja, samo vprasam vseeno...

lp vsem

clock-img

18.12.2012, 08:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mi imamo že dve leti tole in je super..sem takrat kupila še od kolegicam otrokom za dedka mraza in so vsi zadovoljni..
edino če odrasli prevečkrat sedijo na stolčkih radi počijo-pač zamenaš tisto dilo in je stvar rešenauser posted image
defenitivno priporočam nakup

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2012, 19:09

clock-img

Pinas

pencil-img

91

Mi jo imamo,sedaj bo dve leti in je super,definitivno dober nakup.user posted image

clock-img

18.12.2012, 20:44

clock-img

Melia

pencil-img

448

se tudi jaz strinjam s predhodnicami....super nakup.
mi jo imamo sicer šele pol leta ampak zelo uporabna.

odrasli pa morajo na teh stolčkih res bolj rahlo sedet....

lp!

clock-img

18.12.2012, 21:30

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Hvala vam, saj tudi cenovno se mi zdi najbolj ugodna, ker kar sem pri nas gledala so cene kar navite. Samo se do nje je treba priti. Ocitno do bozicka ne bo nic... No upam da bo vsaj do februarja ko praznujemo rojstni dan kdo od bljiznjih sel kaj v Ikejo. Ce pa bo pa ketra hodila in ji nebi bilo odvec se pa priporocam. Kot sem rekla denar dam vnaprej :)

Lp in hvala vsem

clock-img

18.12.2012, 21:39

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

jaz sem tako mizico, en stolcek in klop dobila pred dvema letoma v dipo-tu. klop se "odpre", tako da je se prostor za kako igracko shranit.
placala sem 19 al 18(ne vem vec tocno; blo je pa pod 20 evri), namesto 50€, ker so imeli neko razprodajouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem