cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Injekcija za RH-

clock-img

03.03.2008, 12:21

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla,
mene pa zanima, kam se je potrebno prijaviti v Kr porodnišnici, da ti v 28. tednu dajo injekcijo, če imaš kri RH negativno? Napotnico že imam, samo ne vem, kam naj se obrnem. Hvala.
LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

03.03.2008, 12:35

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

Kr = Kranj najbrž...
meni je rekla sestra na ginekološkem, tista ki običajno jemlje kri na pregledih (mislim da je tatjana, tista ta rdeča), naj kar do nje pridem... najprej dat kri za ponovni ICT, naslednji dan ali čez dva dni pa po injekcijo... to me čaka naslednji teden... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

03.03.2008, 13:08

clock-img

jana84

pencil-img

1591

a v porodnišnico je potrebno po to injekcijo? Sm mislila, da to opravi kar G v zdravstvenem domu...Ah, še ena pot več...Sam če to pomaga našemu user posted image  po ni problema...A je tako? Sicer sem še bolj na začetku user posted image , pa me ta informacija vseeno zanima...Tako informativno. Sej drugače vem, da mi bo moja G čist vse razložila, ker je taka faca...

clock-img

03.03.2008, 13:28

clock-img

piamaria

pencil-img

523

ja na gin oddelek v bolnišnico in ti dajo napotke dalje, pri nas je tko.

clock-img

03.03.2008, 13:42

clock-img

jana84

pencil-img

1591

aha, hvala za informacijo...
pozdravček

clock-img

04.03.2008, 15:05

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Ja, pri meni je pa tako, da sicer hodim v LJ na preglede, tudi rodila bom tam, samo po injekcijo bi šla pa raje v KR, ker je blizu doma in mi je zaradi tega brez zveze posebej hoditi v LJ. Napotnico že imam, iti moram v 28. tednu in rekli so, da ni važno kam. Naj kar pokličem v porodnišnico in se zmenim, kdaj in kam naj pridem, ali kaj? Ima katera št. od ambulante, kjer dajejo injekcije?
Hvala.

LP Martinščica

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem