jupiii
dočakale novo temo
i like it
no, da še jaz malce poročam...
dojenje - kadar se zbudi hoče ponavadi prvo delo na joško, da je gospodična takoj sita, kakor da ne bi znala malce potrpeti, seveda je še premajhna da bi se znala sama zamotiti, popolnoma razumem
podnevi spi po 4 ure, ponoči pa...
danes se je zbujala skoraj na 1 uro. mislim da jo tudi malce krčki matrajo... najbrž tudi zaradi kupčkov, če nam ga ne uspe podreti. sicer se močno trudim, ampak kdaj kar noče in noče. Kdaj pa rigne prav kot pijančki
kako ve podirate kupčke, na remenu ali na roki?
Previjamo jo večinoma le podnevi, ponoči redko, ker nočem da se preveč predrami. Po drugi strani mi je pa tko škifo, ker mora bit grozno v mokri in pokakani plenički... kako pa ve delate?
popek je še malce krvav, danes ali ju3 pride spet patronažna, bomo videli kaj bo rekla, kdaj se bomo okopali.
čišča - samo še rahlo rjavkast izcedek, mislim da se končuje. Šivi me še malček skelijo ampak je že amerika...
Glede dojenja in mleka sem se jaz tudi že pred porodom psihirala ali bom sploh imela dovolj, da bom normalno dojila... Pa prve dni ga seveda ni bilo veliko, potem ko sem prišla domov, naslednji dan sem imela čisto trde prsi, polne mleka, ampak to je bilo samo en dan. Zato me je začelo skrbeti ali mala dobi dovolj, pa sem prosila patronažno da jo stehtamo in smo videli, da mala super napreduje. Potem sem bila pomirjena in normalno dojim. Mislim da dobiva dovolj, čene bi non stop jokala. Seveda imam kdaj občutek da hoče non stop viset na joških, ampak opažam da se proti koncu samo malce carta. Sicer so v porodnišnici rekli, naj ne dojimo predolgo, nekje 15 minut na vsako stran. Kar mi je sprejemljivo. No, če bom pa že videla da nima dovolj, bom pa začela malce dodajat.
Kapljice uporabljamo Sab Simplex, po priporočilu patronažne. Ne vem če prav dosti pomagajo. Bo sestra skočila v Italijo po ene druge... Na posvetovalnico smo se tudi že naročili.
Na sprehod pa še nismo šli. Jaz bi seveda kar šla, komaj čakam, mi je že totalno škifo tle u bajti viset, pa moj dragi komplicira, da je še premrzlo... Pa saj bi jo fajn oblekla, pa zadekala, kdaj ste šle ve prviš vn?