writing-img

Julijke 2008 v Medvodah

clock-img

17.01.2008, 14:42

clock-img

NinockaCK

pencil-img

27

Pozdravljene nosečke,
tudi sama sem - končnouser posted image , med vami ali bolje rečeno med nami. Rok imam v začetku julija. Pred kratkim sem se preselila v Medvode in po pravici, nikogar tam ne poznam; pa me zanima, če se najde še kakšna iz Medvod ali okolice, ki bi pred in po porodu hodila na kavico, kjer bi si lahko izmenjali pričakovanja, strahove, mnenja, izkušnje,...
Če je kakšna za, naj se prosim javi, bom zelo vesela.

clock-img

17.01.2008, 15:59

clock-img

silmarillion

pencil-img

90

helo...boljse je ce se javis na forumu: čvekanje v pričakovanju- julijke 2008
tudi jaz sem med njimi... cestitke za nosecnostuser posted image drugace sem pa iz ljubljane, ce ti kaj pomaga ? lep pozdrav
ana

clock-img

17.01.2008, 19:53

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Pridi sem čvekat, sigurno boš kakšno našla:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1998329&mpage=147&key=

clock-img

17.01.2008, 20:59

clock-img

NinockaCK

pencil-img

27

Ups, hvalauser posted image , se vidi, da še nimam pojma o brskanju po forumih. Novo temo sem začela kar na forumu, ki sem ga zadnjega prebrskala.
Hvala še 1x, se slišimo na "čvekanje v pričakovanju". Silmarillion - super, lahko se dobiva tudi v Ljubljani. Vse moje prijateljice imajo že velike otroke ali pa sploh ne načrtujejo, zato z njimi nekako ne morem čvekati o vsem tistem kar me skrbi ali veseli - tako kot vsako bodočo mamico. Povej, kdaj boš imela čas in kje, sem za. Pozdrav, do snidenja na forumu oz. na kavi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem