writing-img

KATERI GINEKOLOG?

clock-img

02.01.2008, 19:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

koga imate,oz.kako ste zadovoljne z izbranimi?Sem slišala,da se v privat ord.baje bolj potrudijo za svoje paciente.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.01.2008, 19:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz hodim v zasebno ordinacijo, ki ima konsesijo. Sem zadovoljna. Če je pa razlika privat/javni...odvisno od G do G verjetno. Samo če bi celo user posted image  hodil vse privat...je drago.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

02.01.2008, 20:02

clock-img

Mikica

pencil-img

524

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz hodim v zasebno ordinacijo, ki ima konsesijo. Sem zadovoljna. Če je pa razlika privat/javni...odvisno od G do G verjetno. Samo če bi celo user posted image  hodil vse privat...je drago.

Enako kot Taula.

clock-img

02.01.2008, 20:33

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Ni nujno, da je pri privatniku z koncesijo boljša obravnava. Jaz sem šla od prvega ginekologa proč pa je bil privat. Nato sem rekla, da nikoli več privat. Glej ga zlomka. Priporočili so mi ginekologinjo, ki je privat in ker nisem imela ravno dosti izbire( vsi ostali zasedeni) sem se odločila. Je odlična. Tako, da je "dobro" odvisno od posameznika, ki opravlja službo ne od javnega ali zasebnega statusa. Takšna je moja izkušnja.

clock-img

02.01.2008, 20:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja G je v ZD in je super. Se zelo potrudi, ima človeško žilico, pove vse kar me zanima in sem zelo zadovoljna. Verjetno je bolj od denarja odvisno res od vsakega G posebej.

clock-img

02.01.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

Jaz hodim tudi k privatniku s koncesijo. Pri mojem je tako, da mi naredi UZ na vsakem pregledu, torej vsak mesec vidim svojega user posted image , vsaj toliko, da pogleda srček, kako bije. In to mi je zelo všeč. Poleg tega dela sam UZ, ne naročajo me posebej, prav tako mi kar sestra vzame kri in pregleda vodo, tako da ne letam okoli po laboratorijih, ampak sem vedno samo v njuni obravnavi in sta tako na tekočem. Ima tudi licenco za NS in 3D in 4D UZ, tako da ne rabim hodit nikamor drugam. Meni je zelo všeč. Če boš šla v ZD, boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.user posted image

clock-img

02.01.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.

Boljše 2 konkretna UZja kot 10 takih na brzino. Kaj ti pomaga, da pogleda, kako srček bije (to lahko tudi posluša z napravico, ki izpiše pulz), če pa gre lahko marsikaj narobe.

Saraya, jaz hodim v MB k dr. Petrovičevi (Vošnjakova) in sem zadovoljna.

clock-img

02.01.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

Decembra prvič šla k dr. Miglarju(02/2525016) v Mariboru(Smetanova 49), zasebno, plačala 40 evrov(za pregled in UZ) in sem zelooo zadovoljna, kot večina žensk, ki hodi k njemu. Tko, da ti ga priporočam. Se pa morš prej naročit.

clock-img

02.01.2008, 21:51

clock-img

unika

pencil-img

35

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če boš šla v ZD, boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.user posted image

jaz hodim v ZD pa mi vsakič naredi UZ in vse pregleda ne samo srček tudi zmeri jo in vse kar paše zraven.
Tako da tudi jaz mislim, da ni odvisno od privat ali koncesijo ali ZD ampak od G do G.

clock-img

02.01.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

Unika, super, da imaš tako fajn g., večina jih tega ne dela.

Anonimna, meni g. ne naredi 10 površnih UZ, pač pa 8 UZ s pregledom bitja srca in notranjih organov, premera otroka in opazovanje glavice, če se pravilno razvija (pri tem si vzame čas in mi tudi vse razloži) in 2 konkretna UZ, ki sta NS in morfologija, ki trajata dlje kot ostali.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem