writing-img

Kako pogosto?

clock-img

09.01.2008, 22:43

clock-img

Anonimen

Zanima me, kako pogosto imate spolne odnose tisti, ki na zanositvi delate že dalj časa oz. ste že leta v zvezi. Hvala za odgovore. Srečno!

clock-img

09.01.2008, 23:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Vsak drug dan user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

09.01.2008, 23:05

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Če pogledaš čist teoretično, spermiji živijo 3 do 4 dni, tak da teoretično bi lahko tudi bolj poredko, ampak ziher je ziher-na 2 dni bo kar OK. Pa ne obremenjuj se tolk s tem. Lahko se ti zgodi, da se bosta na koncu počutila kot dva baby avtomata, če bosta preveč računala!user posted image

Zdaj pa v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

09.01.2008, 23:30

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Nekje na 3 dniuser posted image   hm,ja morali bi bit bolj pridni!

clock-img

10.01.2008, 00:00

clock-img

Anonimen

Na 2-3 dni, včasih vsak dan. Pač kakor nama paše.user posted image

clock-img

10.01.2008, 00:15

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

lej, en mesec vsak dan, potem si sigurna, da nista falila pravega dneva user posted image  pa saj gre sam za 30 dni! user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

10.01.2008, 09:27

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

lej, en mesec vsak dan, potem si sigurna, da nista falila pravega dneva user posted image  pa saj gre sam za 30 dni! user posted image

To je res najbolj ziher jauser posted image

clock-img

10.01.2008, 09:35

clock-img

murkica

pencil-img

2075

hehehe.

No ja pri nas je tako, da pač user posted image  kolikokrat nam paše. Mogoče pride kakšno obdobje, ko smo premalo pridni ampak sva se odločila, da se bova s tem čim manj obremenjevala in bova kadar nama zapaše. Sicer je že tako redkost, da nebi vsaka dva dni, ampak to ne zaradi nujnosti, da nebi zamudili O, ampak zaradi tega ker nama paše. user posted image

Drugače pa sem prepričana v to, da bolj kot se obremenjuješ s tem, bolj kot šteješ dneve in bolj kot si obseden s tem, da moraš user posted image  saj vsaka dva dni, več je ne-jev za zanositev, ker je telo preobremenjeno. Tako, da le sproščeno pa bodo sigurno pozitivni rezultati. No saj v to se jaz prepričujem. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

10.01.2008, 09:51

clock-img

pike

pencil-img

647

Midva z dragim na vsaka 2 - 3 dni. Vem pa, da prijateljica, ki je v drugo rodila ni imela odnosov tako pogosto ampak le 1-2 x na teden pa je ratalo že v 2. Za ženske, ki imajo redne M in O in vejo kdaj bo O nastopila je nedvomno večja verjetnost, da bodo prej zanosile, kot jaz, ki nimam rednih ovulacij in se počutim, kot bi igrala loto a nič ne moremo. Manj se sekirat in uživat, enkrat že bo.

clock-img

10.01.2008, 14:40

clock-img

Anonimen

Anonimen,kolikokrat pa vi delate na otročičku ? Midva z mojim dragim vsak dan okrog ovulacije, drugače pa vsak drugi dan.

clock-img

10.01.2008, 19:02

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

1. user posted image  sem zanosila na dan O. Sponatno je bilo. Končalo s SS.
1. poskus po SS (6mes kasnej) sva vsak dan (zgleda, da je to bilo preveč user posted image )
2. poskus sva vsak drug dan in je uspelo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

10.01.2008, 20:18

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Ne vem, pač ko te prime pa te prime in začnešuser posted image user posted image in upaš da pa zdaj  jeuser posted image user posted image . Skratka ne mislit dosti na to ,če se le da .Vso srečo!

clock-img

10.01.2008, 20:29

clock-img

taši84

pencil-img

319

čist od dneva in razpoloženja odvisn. včasih vsak dan včasih pa na 2-3 dni. zihr je zihr.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

10.01.2008, 21:22

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Jaz tud mislim, da bo treba nehat mislit na to, da bi skoz gledali na dva dni, ker pol sem včasih že težna,ker kao morva in pol seks ni tak kot bi mogu bit ...no zadjne čase nč ne težim pa seksava včasih na 3 dni, včasih pa kr vsak dan ...se strinjam s puncami ki pravijo da se ne obremenjvat in štet dnevov, ker kje pa 100% piše, kako jez ovulavijami in kater dan bomo zanosile? :) Tako se poskušal kulirat pa bom verjetno prej .... :)user posted image

clock-img

22.01.2008, 17:00

clock-img

little angel

pencil-img

477

midva pa vsak dan mogoce kdaj kak dan ven spustima ampak  odkar delama na user posted image sma se tak navadla in nama je ze prav cudno ce kaksen dan ven spustima. te postanem jaz kr neka tecna. sma se glih menla da sma posatala odvisna od sexa. ampak to ni nic slabega a ne?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem