writing-img

Kavbojke s oprsnikom

clock-img

18.02.2005, 10:44

clock-img

malika

pencil-img

3199

Zanima me, kdaj ste jih začele nosit. Imam namreč ene in po pravici povedano nimam pojma ali so mi prevelike, ali so OK. Sem v 17,O/7 tednu in zaenkrat visijo na meni kot žakelj. A pridejo prav šele kasneje v bolj pozni nosečnosti? Regulirat, pa se žal ne dajo.

clock-img

18.02.2005, 10:56

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz jih šparam za zadnje mesece, ker sem zdaj v njih preveč smešna :)

clock-img

18.02.2005, 11:20

clock-img

zvezdyca

pencil-img

55

jaz sem našla v trgovini Popek ene ful dobre, ki se dajo pri strani regulirat, tako da jih res lahko nosiš dolgo časa.

clock-img

18.02.2005, 11:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem v njih kot slon, tako da tega na meni ne boste videle:)-.

clock-img

18.02.2005, 12:18

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz jih imam tudi doma, ker mi jih ena prijateljica posodila, ampak me ne spravis v njih, ce mi placas. Meni so take hlace grozne. Kot slon ce ctiriam Janciko. :)-

Lp,Naja

clock-img

18.02.2005, 12:48

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Meni so super. Take hlace morajo biti malo baggy, ker se take nosijo. Spodaj pa kaksno skejtersko majcko pa rutico, pa je zakon!!! No pac odvisno od stila, ki ga imas rada.. Moje na naramnice so zal zametne in RES ogromne (lastnik je bil en skejter) in so mi zal totalno prevelike. Zaenkrat..

clock-img

18.02.2005, 15:53

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Meni so te kavbojek super za malo kasnejše obdobje, ko je buši že zelo obilen. Za zdaj se mi pa še ne zdijo v redu, se v njih počutim kot da plavam :)-, ampak čez kak mesec (ali pa še celo prej) bojo pa super.

clock-img

18.02.2005, 19:31

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Ko ste ravno pri kavbojkah - jaz bi rada kupila kavbojke do pasu (Bog ne daj z naramnicami!!), pa take, da je lep jeans in lep model (ne kakšen korenček al pa nenormalno široke). Mogoče je katera videla kaj takega?

clock-img

18.02.2005, 19:34

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jaz sem si jih kupila v Popku in so ful dobrega kroja. Nič korenčka ampak na koncu so prav lepo široke, skratka moderen kroj.

clock-img

20.02.2005, 08:06

clock-img

SU

pencil-img

919

Jaz imam pa doma troje hlače, ki sem jih naročila v Neckermannu, pa so čist kul!! Jaz sem prav zadovoljna z njimi! Dajo se nekak regulirat (z elastiko v pasu) in so vse troje čez pas-da ti v teh mrzlih dneh fajn srkije trebušček... Pa še mehke so ful! Ne vem...odvisno kake reči zdaj nosiš...LP, Saša(33)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem