writing-img

Kje dobiti??

clock-img

08.03.2008, 11:25

clock-img

vesel

pencil-img

770

moja hči bo stara 3 leta in jo bomo začeli navajati brez pleničk oz.sp hlačke.
v tem primeru body-i ne pridejo več v poštev.
zanima me kje dobiti kvalitetne sp.majčke in sp.hlačke in,da so vredu pralne??

HVALA ZA NASVETE IN ODGOVORE!!! LPuser posted image

VESEL DAN ŽENA VSEM!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:30:43 >

clock-img

08.03.2008, 11:33

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Sem kupila v baby centru.Imaš pa zelo ugodno komplet majčk in spodnjic v Kik-uuser posted image

clock-img

08.03.2008, 12:00

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Oj!
Za spodnje hlačke ne vem, se mi pa zdi glede bodijev fajn, da jih imajo, da ne kažejo ledvičk ven in se ne prehladjo zaradi tega. Jaz bi ji na tvojem mestu še vedno dala bodi, ker velikokrat vidim otroke na pol razgaljene in se mi to ne zdi prav. Pa tudi spodnje majice zlezejo iz hlač.

clock-img

08.03.2008, 12:03

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Muca copatarica, ne vem koliko stare otroke imaš, ampak ko enkrat prerastejo plenice je bodi full nepraktičen.

Jaz sem naši kupila spodnje perilo v H&m, nekaj v c&a (spodnje majčke z dolgimi rokavi).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.03.2008, 13:07

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ja,bodij je res kasneje aut ko so v spodnjicah že

clock-img

08.03.2008, 13:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trgovine Wenice imao po novem tudi spodne perilo. jezelo lepo in kvalitetno, le malo dražjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.03.2008, 13:58

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi smo kupili v C&A.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

08.03.2008, 14:24

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz kupujem v HM

Muca, ko začne otrok sam hodit na stranišče bodiji odpadejo. Otrok ga ne more sam odpreti, pa še polula ga. Tako, da kot so praktični, ko je enkrat wc v igri postanejo čist neuporabni.

clock-img

08.03.2008, 14:43

clock-img

sato

pencil-img

249

IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Oj!
Za spodnje hlačke ne vem, se mi pa zdi glede bodijev fajn, da jih imajo, da ne kažejo ledvičk ven in se ne prehladjo zaradi tega. Jaz bi ji na tvojem mestu še vedno dala bodi, ker velikokrat vidim otroke na pol razgaljene in se mi to ne zdi prav. Pa tudi spodnje majice zlezejo iz hlač.

[/quote

Moj škrat je star dve leti, pa mu spodnje majčke ne lezejo iz sp.hlačk. Nosi H&M spodnje majčke, sem mu pa zadnjič v Mani kupila lušne boksarce.  Za ponoči še ima bodi (za nočno spanje še potrebuje pleničko).

clock-img

08.03.2008, 15:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

H&M ima lepo, kvalitetno in poceni.

clock-img

08.03.2008, 15:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Na začetku, ko se je odvadil od plenic, sem mu kar bodi še oblačila, ne sicer dolgo, spodnje perilo pa kupim, kjer je. Nimam neke ekstra trgovine.

clock-img

08.03.2008, 21:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

spodnje perilo pa kupim, kjer je. Nimam neke ekstra trgovine.

Jaz isto - za večja2 sem navadno kupovala v Avstriji v H&M in C&A, ampak zdaj so te trgovine itak že pri nas, pa še v kateri drugi se najdejo kvalitetne stvari.
Jaz tudi bodijev nisem več oblačila - če se polula, moraš celega preoblačit - tudi bodi, kar pa ni fino v hladnejših dneh. Zato pa gledam, da so majčke malo daljše, da ne zlezejo iz hlačk.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2008, 21:22

clock-img

vesel

pencil-img

770

HVALA ZA ODGOVORE! kje pa je ta trgovina C&A?? tudi v LJ?

druzina je zame vse!!

clock-img

08.03.2008, 21:50

clock-img

Lejči

pencil-img

520

poleg c&a, H&M , tudi Marks&Spencers....glede bodijev so pa že ostale napisale, da dejansko postanejo neuporabni.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem