writing-img

Konec porodniske...

clock-img

09.10.2007, 10:32

clock-img

DaniNeli

pencil-img

266

user posted image
10.januarja mi pretece porodniska.Amapak nimam namena it delat.16/2 pa bo imela pupika Neli 1.leto.Deal v pub-u,rada bi prekinla pogodbo... ali naj najprej uveljavim 4urni delavnikuser posted image  A tega mi moj sef ne bo dovolil,100 procentov Kako naj se lotim tegauser posted image

clock-img

09.10.2007, 10:40

clock-img

Manca12

pencil-img

283

Ne razumem, kaj si hotela rečt. A samo od 10.1. - 16.2. nebi delala, ali si hotela prekiniti pogodbo s tem delodajalcem? Imaš drugo službo, al si mislila biti kar doma?

clock-img

09.10.2007, 10:43

clock-img

DaniNeli

pencil-img

266

mislim bit prav doma...prekinit pogodbo,zavedno s tem delodajalcem

!Sporazumno al kakouser posted image

clock-img

09.10.2007, 10:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

pisno odpoved das. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

09.10.2007, 10:49

clock-img

Manca12

pencil-img

283

Svetujem, da absolutno sporazumno, sploh če boš še kdaj iskala službo. Saj veš, kdo te bo pa kasneje vzel, če te bo nekdo "vrgel" ven. Ja, kakšno pogodbo pa imaš, za določen čas ali nedoločen?

clock-img

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Pisno napišeš odpoved in mu jo izročiš. Moraš pa računati na odpovedni rok, tako da boš dala odpoved pravočasno. Drugače pa lahko delaš 4 -8 ur/dnevno, ti pripada po zakonu. 

Ti si moj b..

clock-img

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Prosi za sporazumno prekinitev delovnega razmerja, lahko pa najprej poskusiš dobit za 4 ure, če pa noče pa odpoved. Pa upoštevaj odpovedni rok. Se pravi moraš dat odpoved toliko prej, če pričakuješ, da ti bo kompliciral. Drugače pa je tudi za delodajalca najlaže, če obdrži isto osebo, ki jo ima namesto tebe. Lahko pa še prej koristiš lanski dopust.

clock-img

09.10.2007, 10:50

clock-img

Manca12

pencil-img

283

Če rabiš "mušter", ti lahko pošljem na ZS.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem