cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za telo

clock-img

08.03.2008, 21:20

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Imamo zelo suho kožo. Mazala sem jo z Bepanthol-om, z oljem in mlekom od Bubchena in ni nič boljše. Po rokah je kar luskasta, sem jo kar z bepantenom namazala da je blo boljše. Za obraz tudi kar bepanten uporabljam, se sveti ko kresnička.

S čim mažete ve otroke, ki imajo zelo suho kožo.

hvala.

Gremo veselo.

clock-img

08.03.2008, 21:31

clock-img

vesel

pencil-img

770

jaz uporabljam za hči Johnsonovo kremo,ki je notr aloa vera(zelena tuba) in je zlo fina.

clock-img

08.03.2008, 21:47

clock-img

Lejči

pencil-img

520

PO nasvetu pediatrinje uporabljam Adermo. 

clock-img

08.03.2008, 22:13

clock-img

ona

pencil-img

3685

Od bubchen(mislim,da sem prav napisalauser posted image ) kremo wind and weather!

clock-img

08.03.2008, 22:23

clock-img

dido

pencil-img

77

Zalo dobra je tudi od Welede ognjičeva. Imaš kremo za obraz, telo in tudi kot neko olje za obraz za bolj hladne dni.

clock-img

08.03.2008, 22:30

clock-img

asika

pencil-img

13

jaz sem tamalo kar z oljem navadnim od Afrodite še mokro namazala in potem splaknila, obrisala in je mela tko super kožo. Upam da ti bo šlo

clock-img

08.03.2008, 22:51

clock-img

Anonimen

Naši je pomagala samo Mustela. Dobi se v lekarni.

user posted image

clock-img

09.03.2008, 08:13

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Mi imamo Trixero od Avene- je fino mastna in meni se zdi zelo dobra.

clock-img

09.03.2008, 08:44

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Nam po receptu v lekarni zmešajo linolofett z olivnim oljem in od A derme exomego uporabljam...zame in hčerko.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

09.03.2008, 09:09

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz mojadva 2x ma teden kopam v vodi, ki ji dodam olje za dojenčne ( katerokoli razen Niveje, ker po njem se praskata ). Včasih namesto olja uporabim katerikoli body losion ( spet ne N. ).
Ko je bil pa tamali še alergiče, nes v lekarni kupila mleko za kopanje ( Arvensis ali nekaj podobnega ).

clock-img

09.03.2008, 20:34

clock-img

karin412

pencil-img

747

Šentjanževo olje ali od Vogla 7 Herbs, Bioforce krema (tudi s šentjanževko).

clock-img

10.03.2008, 08:47

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

A derma - dobi se v lekarni.

clock-img

10.03.2008, 09:26

clock-img

tannya

pencil-img

628

Če se le da uporabljamo naravno kozmetiko. Naša ima tudi zelo suho kožo in še najbolj je pomagala od Welede krema.

clock-img

10.03.2008, 10:26

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Naša ima tudi ful težave s kožo, Trixera od Avene ji zanekrat pomaga. Vsak večer jo namažem po celem telesu, če opazim zjutraj, da je koža zelo suha, tudi zjutraj, drugače pa jo zjutraj samo po obrazu.

clock-img

10.03.2008, 10:29

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Naši pupi Mustela ni pasala na kožo...tako da jo tudi kar z Bepantenom mažem. Se pač sveti, ampak koža je pa veliko bolje..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

10.03.2008, 11:09

clock-img

jagoda80

pencil-img

80

Tudi naš enoletnik ima zelo suho kožo, tako po obrazu kot po telesu. Po nogicah in rokicah se mu včasih naredijo rdeče luskice. Besede pediatra: Ah, to je ta ekcem pri dojenčkih. Še najbolj pomaga OLIVNO OLJE, ki ga kupim v lekarni (po nasvetu patronažne v šoli za starše). Najboljše od vsega, kar sem sprobala. Boljše kot mandljevo olje. Namažem ga, ko je še moker in potem samo popivnam z brisačo. Za obraz pa BEPANTHEN 2x na dan. Pa koži škodijo vsa tekoča mila, ker se ne sperejo dovolj, tako da ga jaz umivam s trdim baby milom pod pazduho in ritko ali pa samo z vodo.
Pa napišem kaj vse smo še sprobali, pa je povzročalo suho kožo: Tekoče Nivea milo + šampon za dojenčke - ful izsušilo kožo in lasišče, kljub temu, da sem mazala z oljem; Johnson olje z aloe vero - ful izsušilo otrokovo kožo (meni pa je ok); Weleda mleko za telo z ognjičem, pa krema za obraz z ognjičem - pri obeh dobil suho in rdečo kožo.
Zelo fajn se pa za telo obnese tudi Bubchen mleko za telo - izsuši manj kot mleko drugih proizvajalcev. Uporabljamo tudi Bubchen šampon in kremo za ritko - oboje ok.

< Sporočilo je popravil jagoda80 -- 10.3.2008 11:13:24 >

clock-img

10.03.2008, 12:03

clock-img

nežka

pencil-img

289

Nam najbolj pomaga Avalon krema za lička!user posted image

clock-img

11.03.2008, 13:57

clock-img

aezzy

pencil-img

271

eucerin.
idealno, imamo vse,oljno za tusirat, za rokice, za ven, za sonce s pigmenti.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem