writing-img

Lonček presenečenja

clock-img

25.02.2005, 11:32

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Razmišljala sem da bi malima kupila Lonček presenečenja.Ni pa ravno poceni:((.Stane 6 tisoč tolarjev.

Zanima me če ga je katera kupila svojemu:duda: in kako ste z njim zadovoljne?

Se splača?

lp:rozica::rozica:

clock-img

25.02.2005, 11:33

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Kako pa to zgleda :zmeden:

clock-img

25.02.2005, 11:38

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

A ga nima Maj od Teje?

clock-img

25.02.2005, 11:43

clock-img

lutka

pencil-img

1323

To je lonček v katerem so kocke.Lonček govori slovensko in pove kakšne oblike in barve je kocka....

Nekaj takega...mislim:zmeden:

clock-img

25.02.2005, 11:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja nasa cmera ga ma:) in moram rect da je zlo luskana zadeva..toplo priporocam..

So pa tko liki,k jih vstavljas v reze loncka..ob tem "loncek" pove v slo in nekaj tujih jezikih kaksen predmet je sel notri in lahko tudi katera stevilka je....

Edina stvar,k jo nas tamal porajta :)

clock-img

25.02.2005, 11:49

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Mi zaupaš kje si ga kupla?

Jaz sem ga gledala v baby centru za 6 jurjev:(( x 2=12.000sit:zmeden:

uf,me kar glava zaboli,mi je pa full všeč:bravo:

clock-img

25.02.2005, 11:50

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Ta lonček je zakon.:bravo::bravo: Naš Kevin je star komaj tri mesece:)-:)-, pa mu ga očka že pokazuje oz. ''vrti''. Kevin se ves čas na glas smeji in se ''pogovarja'' z lončkom kot veliki. Komaj čakam, da bo sam vanj metal kocke in se sam z njim zabaval. :sloncek::sloncek:Pravijo, da se otok s tem lončkom lahko nauči govoriti.
Pozdravčki!

clock-img

25.02.2005, 11:50

clock-img

Tashaia

pencil-img

98

Ja, mi ga imamo in je res super! Ima tak nosek, ki sveti, če ga pritisneš in kocke raznih oblik, ki jih otrok daje notri čez odprtine in potem lonček pove, da je to npr. srček ali krog...Govori pa tudi številke in poje... Je pa ena redkih igrač s katero se moj Mark zamoti.Ga imamo pa že kakšno leto in še vedno mu je zanimiv.
Lp

clock-img

25.02.2005, 11:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

Tudi mi ga imamo, kupila sem ga, ko je bil mali star 5 mesecev, ampak se ga je takrat še bal. Zdaj že veselo meče oblike vanj, ampak bolj tako, da odpre pokrov in potem tam vrže.
Zelo zelo rad pa ima tudi valj od Tomy-ja, v katerega prav tako meče oblike, le da te še veselo ropotajo zraven. V šparu stane 2500 sit in je iste velikosti kot ta lonček.

clock-img

25.02.2005, 11:58

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mi ga tudi imamo. Sem ji ga kupila pri 7-ih mesecih in jo tolk zanima tist piskrc. pa za nos šlata, pa roko v lonček daje da muzika igra. Drugače pa oblik še ne zna zadeti. Jaz sem ga kupila v baby centru, takrat ko so imeli okrog novega leta akcijo. In je bil 4 jurje.(neki čez)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem