cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Luša,a si že šla rodit?

clock-img

27.12.2007, 15:44

clock-img

Boni3

pencil-img

459

No sej nisem čist zihr,ampak,a nisi zdele počas že ti na vrsti za rodit? Al prehitevam?Btw,kolk lepe fotke iiiiii,sem zadnjič gledala. Al ste lepe punce,res! A je ati kakšen poklicni fotograf,al kaj?user posted image

Lpuser posted image

clock-img

27.12.2007, 15:48

clock-img

Anonimen

Mislim, da ima naša Lusa rok v začetku januarja.user posted image

Tud jaz komaj čakam njeno malo Dašo!user posted image

clock-img

27.12.2007, 19:27

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Lusa še zaenkrat ni rodila, rok pa ima v sredini januarja, če je seveda kaj ne prehiti!

Lp

clock-img

28.12.2007, 11:44

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

IZVIRNO SPOROČILO: Boni3

Al prehitevam?
A je ati kakšen poklicni fotograf,al kaj?user posted image

Lpuser posted image

O boni lepo ,da misliš name.Ja malo prehitevaš.Še 18dni imamuser posted image  ;še malo pa dobim mojo princesko v roke.Zdaj sem pa bila dva dni v bolnici ,ker sem nek virus fasala od moje prve princeske ,tako ,da sem že mislila ,da bo kaj s porodom.

Ati pa ni fotograf ,ko bi zdaj to prebraluser posted image .Midve z Lušo sve se šle skrivoma slikat v studio in mu naredile presenečenje ,ker sva imela 5obletnico poroke.Sve mu eno sliko povečale in dale v okvir.

Klaja-hvala za pojasnilo.Midve se bove mogoče na isti dan matrale ,a ne?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem