writing-img

Masaže/akupunktura v nosečnosti

clock-img

17.02.2010, 11:38

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Pozdravljene!

Kakšne so kaj vaše izkušnje z masažo v času nosečnosti? Je priporočljiva zaradi bolečin v križu, mogoče za sprostitev ali ne?
Kaj pa akupunktura? V Terme Dobrna izvajajo akupunkturo kot pripravo na porod (mi jo je celo moja G svetovala) - je že katera bila?

Lp

clock-img

17.02.2010, 17:54

clock-img

isobel

pencil-img

289

Nisem bila na omenjeni masaži, nimam pa drugače nikakršnih zadržkov, da bi jo uporabila v nosečnosti. Ravno nekaj dni nazaj sem bila na eni masaži in sem se po njej počutila odlično, tako da sem se ponovno naročila za naprej. Verjetno se ji bom pa odpovedala v visoki nosečnosti.

clock-img

17.02.2010, 20:48

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Moja g je rekla, da ni nobenih ovir, da ne bi smela na masažo. Bila pa sem na masaži, namenjeni za boljše počutje podočih mamic.

Glede akupunkture, ki jo izvja dr. Ocvirkova na Dobrni, sem dosedaj slišala same pohvalne besede. Moji 2 kolegici sta bili in sta imeli res krajša in manj boleča poroda. Sem mislila iti tudi sama, vendar sem prej pristala v P. Tudi to akupunkturo priporoča moja G.

Tako da ti kar pojdi.user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

17.02.2010, 23:21

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Najlepša hvala za informacije.

clock-img

28.04.2010, 17:36

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

oj!
za vse ljubljančanke:
user posted image

clock-img

29.04.2010, 09:47

clock-img

mišamaša77

pencil-img

101

kaj morda katera ve, če se akupunktura izvaja tudi v LJ? Ker sem z notranjsko primorskega konca mi je vožnja zdaj v 35 tednu na Dobrno res preveč, bi šla pa zelo rada na akupunkturo! Prosim če katera ve kje se v LJ izvaja akupunktura če napiše!

clock-img

29.04.2010, 10:09

clock-img

anajan

pencil-img

150

V 37. tednu sem bila na masaži.Bila sem v ljubljanskem masažnem salonu. Masaža se je izvajala tako, da sem ležala na hrbt, nato pa izmenično na obeh bokih. Prijetno. Sedaj sem v 39. tednu.

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

29.04.2010, 11:24

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Takole - sem bila na masaži, je bilo fino, bom šla še enkrat.

Akupunkturo sem tudi že začela in sicer, če katero zanima, dr. Ocvirkova dela tudi v Celju, tako da se ni treba na Dobrno vozit.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem