writing-img

Nos.pregledi med delovnim časom

clock-img

29.07.2007, 13:46

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Hojla,
pred 4 leti, ko sem bila noseča, se spomnim, da sem lahko hodila na preglede med službo, ta čas pa se je štel, kot da sem v službi oz. niso mi odšteli ur. Vem, da obstaja nek zakon, ki to dovoljuje, pa ne vem, kje naj ga iščem oz. ne vem, če sploh še velja. Če katera ve kaj več o tem, bom zelo vesela.
lp,kepica

clock-img

29.07.2007, 14:09

clock-img

Anonimen

Jaz sem vedno vzela bolniško tisti dan,ker drugače bi pa morala vzeti dopust.Za to kar ti sprašuješ,pa žal še nisem slišala.

clock-img

29.07.2007, 15:58

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz še tudi nisem tega slišala user posted image .

clock-img

29.07.2007, 16:04

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Pri nas imamo 20 ur letno za obiske zdravnika med delovnim časom. Kadar se res ne da izven del. časa, potem to koristimo, tudi ko moramo npr. z otrokom k zdravniku.
Je pa to zakonsko določeno v kolektivni pogodbi.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

29.07.2007, 16:05

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Bua, prvič slišim. Lani sem kar velikokrat imela preglede med delovnim časom (vedno nouser posted image ), pa sem pač koristila ure - saj sem itak nazaj prišla delat po končanem pregledu.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

29.07.2007, 21:28

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Zakon o strarševskem varstvu oz. nekaj takega....
za preglede, ki jih ni mogoče opraviti izven delovnega časa....
jaz prinesem potrdilo da sem bila na pregledu in se mi šteje kot da sem v službi. Res pa da so vsi pregledi dopoldan, ker hodim na preglede v porodnišnico.

clock-img

29.07.2007, 21:34

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Evo našla:
pravilnik o varovanju zdravja pri delu nosečih delavk....
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/pravilnik_vzd_nosecnice.pdf

clock-img

30.07.2007, 07:32

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tudi sama nisem vedela za to, da bi lahko šel kr tako brez bolniške brez dopusta na pregled, sama pa nisem mogla koristit tega kot pišejo punce da greš lahko na pregled če ni možnosti popoldne zato ker je moja g en dan v tednu delala popoldne in bi lahko pač takrat šla zato niti nisem drezala sem pač vzela dopust ali koristila ure.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.07.2007, 07:33

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Hvala tintinuser posted image , sploh ne veš, kako sem vesela, da si tole našlauser posted image  Hvala, hvalauser posted image

clock-img

30.07.2007, 09:52

clock-img

ema79

pencil-img

553

IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Pri nas imamo 20 ur letno za obiske zdravnika med delovnim časom. Kadar se res ne da izven del. časa, potem to koristimo, tudi ko moramo npr. z otrokom k zdravniku.
Je pa to zakonsko določeno v kolektivni pogodbi.

Pri nas je isto, samo da imamo na razpolago samo 8 ur letno.

Življenje je lepo....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem