writing-img

Nosečniška oblačila

clock-img

07.02.2008, 11:03

clock-img

arsha

pencil-img

183

Ženske, kje ste ve kupile poceni nosečniška oblačila?

user posted image

clock-img

07.02.2008, 11:12

clock-img

pepa6

pencil-img

323

V C&A, al pa H&M, majo mal ceneje. Men je moj dragi kupil dvojne nosečniške hlače v La Vie trgovini in zanje odštel 112 eur. Je pa res, da sem gledala v H&M v Mb tud nosečniške hlače, pa so tud nekje 50 eur ene, tak, da ne vem kje bi bilo vsaj v Mb ceneje. No pa v Leclercu sem tud jih gledla, in niso bile tako drage. Če mene vprašaš se cena nosečniških hlač giblje tam okrog 40, 50 al pa 60 eur za ene.

clock-img

07.02.2008, 11:20

clock-img

gaya24

pencil-img

944

H&M v Celju pa Grazu. V Lj v H&M ni nosečniškega oddelka. Pa trgovina Kepica v Lj v Hali A. Drugač pa, js sm tud v navadnih trgovinah dobla zgornje dele, sem pač eno cifro več kupla po 6. mesecu user posted image .

clock-img

07.02.2008, 11:31

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Nekaj v H&M  v Avstriji, potem je pa prijateljica odkrila da imajo v sosednjem kraju (Lesce ) trgovino kjer imajo otroško konfekcijo plus zeloooooo pocen nosečniške obleke (kavbojke po 25€,..) ..no ostalo sem pokupila tam.user posted image

clock-img

07.02.2008, 11:34

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Jaz jih nisem kupovala, sem imela kar malo bolj fine trenirke in majčke bolj ohlapne. Vse kupljeno za circa 10 eurou.

clock-img

07.02.2008, 11:35

clock-img

Detlca

pencil-img

11

Erin, lahko zaupaš kje v Lescah je ta trgovina? Mogoče naslov?

Pozdravčke!!!

clock-img

07.02.2008, 12:19

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Ime te trgovine je EXIT oz MONSA, je pa v trgovskem centru..

http://www.monsa.si/Lokacije.html

Je pa ta trgovina tudi v Mengšu.user posted image

clock-img

07.02.2008, 12:47

clock-img

ina82

pencil-img

272

V h&m v Mariboru nimajo tako dragih nosečniških oblačil. Jaz sem za moje črne odštela 37 eur,  kavbojke z naramnicami pa so bile v akciji iz 40 na 9 eur.

clock-img

07.02.2008, 15:10

clock-img

tsjci26

pencil-img

31

jaz sem sicer kupila dvojne hlače v H&M v Celju, ene so bile okoli 45e pa iskreno nisem zadovoljna s kvaliteto, so se začele kmalu muckati, ene sem pa kupila v C&A v Celju sem pa super zadovoljna z njimi, edino kar me moti je to da nimajo nikjer nekih lepih krojev, so vse korenčkaste...aja pa barve kar mi je bilo všeč je bilo samo v črni...pa dobro, do junija še morem potrpet pol bo pa že...

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

clock-img

07.02.2008, 18:27

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Erin - hvala za uporaben podatek, saj sem si šla danes kupit tja hlače. Sploh nisem vedela za to trgovino. Hvala!

clock-img

07.02.2008, 18:53

clock-img

buči

pencil-img

4367

Quelle. Fajn, poceni.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

07.02.2008, 19:15

clock-img

lindy

pencil-img

937

zoe in kakšne hlače si si kupila, a je drago, je ponudba velika, ker namreč sem iz Mengša pa sploh nisem vedla za to trgovino!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem