writing-img

OVULACIJA?

clock-img

24.01.2008, 10:27

clock-img

tinči25

pencil-img

45

IMELA BI SAMO ENO VPRAŠANJE, AI KATERA MI LAHKO RAZLOŽI, ZAKAJ KO IMAM OVULACIJO RAHLO KRAVAVIM

clock-img

24.01.2008, 14:34

clock-img

Principeska_

pencil-img

92

Verjetno ker jajčece malo bolj na "grobo" vstopa v jajcevod. Mene npr. med ovolacijo maternica boli full pa nad jajčnikom me špika.  G ti bo znala razložit.

clock-img

24.01.2008, 14:56

clock-img

babyg

pencil-img

107

Jaz imam podobne simptome. Izcedek je krvavkast, bolijo me jajčniki in maternica,tako kot pred M. Sem pa ravnokar končala s kontracepcijo in me zanima, če je takrat tudi ovulacija tako neredna, kot menstruacija? Prve M po kontracepciji še nisem imela. Naj bi bila okrog 28.1.

clock-img

24.01.2008, 14:56

clock-img

Anonimen

Tko pravi Pušenjak;

"Če se pojavi se pojavi PO ovulaciji in ne pred ali med ovulaciji! Ovulacijska krvavitev, ki nastane zaradi spremembe v hormonskem okolju takoj po ovulaciji ali pa pride do iztoka nekaj krvi, ki se sprosti ob razpoku folikla pri ovulaciji. Ob ovulaciji se včasih pojavlja ovulacijska bolečina, ki je zelo različna, lahko tudi v obliki krčev. Ta bolečina je lahko tudi posledica krvavitve v trebušno votlino. 1x na 10.000 ovulacij pride do močnejše krvavitve v trebuh s tako močnimi bolečinami, da je potreben sprejem v bolnišnico in 1x na 100.000 ovulacij je zaradi tega celo potrebno operirati in krvavitev ustaviti z operacijo."

clock-img

24.01.2008, 19:22

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Mene pa zanima, če katero v času PRED ovulacijo med user posted image bolijo jajčniki - v določenem položaju user posted image

clock-img

24.01.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

Mene tudi.

clock-img

25.01.2008, 00:43

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Mene pa zanima, če katero v času PRED ovulacijo med user posted image bolijo jajčniki - v določenem položaju user posted image

ja, mene je pred parimi dnevi (med O) med user posted image bolelo na desni strani...ampak samo v dolocenem polozaju, potem ko sem se pa malo prestavila, je pa bilo boljse user posted image

clock-img

25.01.2008, 09:25

clock-img

matt

pencil-img

212

Tudi mene..user posted image

clock-img

25.01.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

Tudi mene boli, včasih tako da bi svojemu user posted image  najraje vrat zavila ko še malo bolj globoko hoče prit v tistih dneh.

Aja pa kateri dan je največja možnost oploditve prvi dan plodnih dni al zadnji dan? Aj je res, da si po user posted image  najbolj ploden?

clock-img

25.01.2008, 17:22

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi mene boli, včasih tako da bi svojemu user posted image  najraje vrat zavila ko še malo bolj globoko hoče prit v tistih dneh.

Aja pa kateri dan je največja možnost oploditve prvi dan plodnih dni al zadnji dan? Aj je res, da si po user posted image  najbolj ploden?

Nimam pojma...glede najvecje plodnosti po user posted image pa...ce imas kratke cikluse (npr okoli 20 dni), potem ovulacija nastopi okoli 5. dneva (se pravi po user posted image ...ce ti traja tam okoli 4 dni). Sicer pa nisem strokovnjak, tako da user posted image

clock-img

25.01.2008, 18:18

clock-img

little angel

pencil-img

477

med O vas je bolelo ko steuser posted image ker mene je vceraj pa predvcerajsnem tud v dolocenem polozaju ful zabolelo desno spodaj ampak to je ze moj 28 dan po M ko sem jedla tablete sem jih mela na 24 dni po prenehanju sem mogla cakat 45 dni zaj pa ne wem kaj to pomeni, mam neke krce ki res upam da ne pomenijo prihod user posted image jutr delam test

clock-img

25.01.2008, 19:08

clock-img

Anonimen

Jaz pa morem čakat na test do 6.2. grrr, sicer ne vem ker mi zadnja dva meseca user posted image  hodi kak se ji sprdne user posted image  

clock-img

25.01.2008, 22:29

clock-img

mani2

pencil-img

810

Se opravicujem ker kr vpadem vendar imate tako zanimiv cvek da bi se kr pridruzila.

Pa sem mislala da mam sam jes probleme s tem nerednim ciklusom. Vendar me danes ze cel dan spika na desni strani tak da ne vem kaj naj si mislim. user posted image  nasj bi predvidoma bobila 8.2. tako da more biti kaj druga user posted image  pa ze tudi nismo 3 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem