writing-img

Od srede do sobote...

clock-img

15.03.2005, 13:16

clock-img

natja_

pencil-img

176

Hja, spet ne(čakam) to rdečko :hudicek:.
Jutri začnem čakati, da bom imela na hlačkah kapljice krvi in spet bom vsakih pet minut na wc-ju in s trni al bo al tokrat le ne bo...:zmeden:

Januarja sem imela ss v 6t, en ciklus je že mimo, sedaj pa upam... mah, kaj čem govort...
Vglavnem prijateljice moje, držite pesti, kakor tudi jaz vsakič za vsako, ki vneto čaka na :modri:.

:pujs: natja :pujs:

clock-img

15.03.2005, 13:22

clock-img

pupika

pencil-img

2132

natja_ upam, da ti bo uspelo in da se bo mala pikica obdržala.

:miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

15.03.2005, 13:44

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

uPAM, DA BOŠ SREČKA:nosecka::bravo::bravo::bravo:dRŽIM :miska::miska::miska:

clock-img

15.03.2005, 14:23

clock-img

Sara3

pencil-img

545

natja smo na istem. Sam meni ni dalo danes miru in sem zjutraj naredila test. Negativno :((. Ampak se ne dam, dokler ne pride :hudicek: je še vedno upanje.

Držimo pesti za vse nas :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

15.03.2005, 17:04

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pa jaz pa ja...sem na vc-ju vsaj 15 krat na dan. pa ni se nic. cakam ze od sobote. ampak ko cakas, se zanalasc prestavi. bi sla po test ampak...mi je nerodmno kar naprej v lekarni stat, pa se razocarana bom, ce ne bo nic...

:miska::miska::miska:za vse!

clock-img

15.03.2005, 20:46

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Natja_, tudi jaz ti želim, da :hudicek: ne bo!!! In da boš ugledala :roza::modri:
In da bo tokrat nosečnost trajala vseh 9 mesecev!!

:angel::miska::rozica::angel::miska::rozica:

clock-img

16.03.2005, 10:21

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Natja, Sara3, lucika in ostale, ki je NE pričakujete, za vse močno držim :miska::miska::miska:,da čimprej ugledate :modri::roza:.
SREČNO! :rozica:

clock-img

16.03.2005, 14:08

clock-img

lucika

pencil-img

2357

za mene lahko spustis. spet je prisla. pravi dan za obesit....tak sem zalostna. moja poskusanja ne trajajo dolgo, od septembra, pa nimam vec volje. rada bi pozabla, a kaj ko mi rata za kak teden...

kolikokrat moras cisto do dna, da se lahko spet zz veseljem vrnes v visine? se mi zdi, da ne bom vec dolgo imela moci, da bi se borila...

res res res zalostna!

clock-img

16.03.2005, 14:38

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Ojoj lucika, sem prav žalostna. Verjamem, da je težko ne misliti...sama imam enake probleme, da ne morem odklopiti, kak teden že, potem pa od ovulacije dalje me prav prime paranoja. :ups:
Boš videla, bo ratalo, vsem nam bo ratalo!

Danes se potolaži, pa kam pejta, pa poskušaj pozabiti. Jutri je nov dan. :rozica:

clock-img

21.03.2005, 12:00

clock-img

natja_

pencil-img

176

...izneverila se mi je...:((

naslednji ciklus se ji pa res več ne dam....ne

natja:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem