writing-img

Odločila sva se

clock-img

19.01.2008, 22:23

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

da bova imela še enga dojenčkauser posted image user posted image user posted image sem tok vesela ,ker sem si ga že res želela zdej pa počasi na delo.

clock-img

19.01.2008, 22:27

clock-img

eya

pencil-img

4615

Čestitamuser posted image

A imata že tri punčke, če se ne motim-se spomnim tvojega prejšnjega avatarja.

clock-img

19.01.2008, 23:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

O super. Pa veliko zabave ob delu! user posted image

clock-img

19.01.2008, 23:43

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2008, 23:52

clock-img

Anonimen

Super user posted image user posted image Carica user posted image

clock-img

20.01.2008, 00:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čestitke user posted image user posted image

Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrb

Glede na napisano, bo pa zelo pestro. Bravo še enkrat user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.01.2008, 10:32

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Ne samo ,da vama čestitam glede vajne odločitve.Tudi občudujem Vajin pogum.Vso srečo in zdravja Vam vsem skupaj želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 10:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

U, to boste imeli pa pestro.user posted image  No, ampak saj ste itak že navajeni tako. user posted image  
Super, čestitke!user posted image

clock-img

20.01.2008, 10:34

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image  Čestitam za tako lepo in pestro odločitev. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 12:56

clock-img

Anonimen

Ooo, bravo za pogumno odločitev!user posted image

clock-img

20.01.2008, 13:37

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja super.jaz si nikoli nisem mislila da bom imela dva otroka..sedaj sem ponosna mamica dveh lepih punčk.ena ima 3mesece druga pa dve leti..in čudovito nam gre

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

20.01.2008, 13:39

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Super! KAr hitro na delouser posted image . In čim prej dočakaj user posted image .

Srečno!

Cvetim...

clock-img

20.01.2008, 18:40

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Joj punce hvala na vzpodbudi in ja res smo že zdej veloka družina .Ko sem dones gledala mojo najmlajšo (razvajenko) sem si rekla a bi res še enga user posted image user posted image user posted image  .Je mali user posted image user posted image user posted image  ampak je moja pikica in ja se vedno velja da smo na delu agent 006 upam da bo uspešen

clock-img

20.01.2008, 19:55

clock-img

Anonimen

Čestitam za odločitev user posted image  takšne ženske so mi všeč user posted image

clock-img

20.01.2008, 19:57

clock-img

Anonimen

Bravo!!! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz si želim imeti vsaj 3 otroke, če bo vse po sreči morda celo 5. user posted image

clock-img

20.01.2008, 23:08

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2008, 23:16

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz si želim imeti vsaj 3 otroke, če bo vse po sreči morda celo 5.

EnaNobena - tako tudi jaz pravim - želja se mi je izpolnila, na sreči pa ne upava delat, ker je moj izjavil, da  "potem bo pa treba ateja menjat." user posted image user posted image
Tako, da zaenkrat ostajamo pri 3 - potem pa bomo videli - ali bomo cartali vnuke, ali pa še kakšne naše user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.01.2008, 10:12

clock-img

katka11

pencil-img

332

SVAKA CAST!!!!
Srecno!

clock-img

21.01.2008, 13:52

clock-img

afroodita

pencil-img

129

Jz mam pa tezavico danes sem bila v posvetovalnici z mojouser posted image in me je kr mal mikal da bi mela šenga ampak globoko v sebi neki nism prpravlena kaj je to in kako nj se potolažm da bo  k bom redy

clock-img

21.01.2008, 13:56

clock-img

afroodita

pencil-img

129

JOJ SEJ BO user posted image user posted image BOŠ VIDLA MOJA KOLEGICA BI MOGLA MET ROK 1 MESEC PRED MANO PA JE TUD MALI USEL ZDAJ PA PRIČAKUJE LUJLIJA user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 17:08

clock-img

little angel

pencil-img

477

bravo nea teja. tudi jaz bi imela tako veliko druzin ce bo le vse po sreci, ker delamo sele na prvem pa se ni ratalo. upam da bo cimprej. te pa naredite zaj se enega  user posted image da boste po parihuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem