writing-img

Otroški dodatek??

clock-img

27.07.2007, 23:24

clock-img

MANA 7

pencil-img

11

kaj se zgodi, če pozabiš vložit vlogo za otroške, jaz bi jo namreč morala do 31.5. ampak sem zamudila.kolikor sem gledala po izpisku bančnem, pa mi doklade še vedno nakazujejo.Ali lahko vlogo sploh še vložim.zdaj sem pa res v velikih težavah!

Lp, N

clock-img

27.07.2007, 23:25

clock-img

Anonimen

Čisto nič se ne zgodi. Vlogo lahko vložiš kadarkoli tudi po roku, samo za nazaj pač ne boš nič dobila. Če jo vložiš zdaj, julija, bo prvo nakazilo spetembra za avgust. In to je vse.

clock-img

27.07.2007, 23:30

clock-img

MANA 7

pencil-img

11

Hvala za odgovor, vendar sem gledala bančne izpiske in mi še kr nakazujejo normalno.Nič mi več ni jasnouser posted image

clock-img

27.07.2007, 23:30

clock-img

Anonimen

Tiho bodi pa dviguj! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2007, 00:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tiho bodi pa dviguj!

pa vlogo tudi oddaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.07.2007, 11:30

clock-img

eya

pencil-img

4615

Če bi morala do konca maja vložit, bi ti jih itak priznali šele z julijem (novo vlogo moraš oddati en mesec preden se ti izteče stara vloga). Junija si pa dobila še za nazaj. Julija pa ti jih verjetno niso več nakazali, ali pač? Predvidevam, da izpiskov še nisi dobila za julij.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem