writing-img

Pediater Vrhnika/Logatec

clock-img

20.02.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mi lahko svetujete kakšnega dobrega pediatra v Logatcu, na Vrhniki ali okolici? Sicer kolikor sem slišala, ni nobenega res dobrega, ampak mogoče se je v tem času že kaj spremenilo.

Moram menjat, ker sem s sedanjo pediatrinjo zelo nezadovoljna, danes pa je izbilo sodu dno. In sem totalno razpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še v posvetovalnici pri enem letu in pol mi sama omeni, glede na to, da živimo na gozdnatem območju, če smo že razmišljali o cepljenju proti klopnemu meningoencefalitisu. In sem jo eksplicitno vprašala, če je to pri tako majhnih že opravljo, ja, da brez problema...Danes kličem, da bi malo naročila, pa mi sveto zatrjuje, da tega cepljenja pri tako majhnih ne opravljajo. In naj jo zavarujejo z repelenti in preprečimo plazenje po travi. Kako? Kako naj skoraj dveletnemu otroku preprečim, da bi plezal po travi, če pa je ta dva metra pred hišo? In okrog sam gozd, pašniki? Naj se celo leto igra na dveh kvadratih peska? Pa še in še je bilo takih cvetk v teh dveh letih. Sem se morala malo spihat user posted image .

No, torej, če kdo pozna kakšnega dobrega pediatra, ki mamo posluša, ne pa prekine po dveh besedah, bi bilo zelo fajn.
Hvala.

clock-img

20.02.2008, 15:50

clock-img

bojana2

pencil-img

435

V Logatcu je le ena pediatrinja za predšolske otroke - dr. Jasna Čuk. Zaenkrat nimam nobenih pripomb...mi je vedno vse razložila, odgovorila na moja vprašanja, je strokovna...res pa je, da smo do sedaj imeli le posvetovalnice, bolan moj mali še ni bil. Ostali starši pa tko - eni jo ful pohvalijo in so zadovoljni, drugim pa tud slučajni ni ok....
Za Vrhniko pa nimam pojma kaka je situacija, sem pa slišala več kritik kot pohval...

clock-img

20.02.2008, 18:00

clock-img

Anonimen

Jaz sem prišla v Slo. oziroma na Vrhniko pred 10 dnevi in takoj sem potrebovala zdravnika za user posted image .
Ker je moja pediatrinja iz Ljubljane začela delati samo razvojno ambulanto sem bila prisiljena iskati novo ali novega...

In šla sem k dr. Caserman-u na Vrhniki in moram povedat da je super. Všeč mi je njegov odnos do user posted image . In pa tudi kako dela ... skratka zdi se mi zelo sposoben gospod odprt za vprašanja in brez problema poda odgovore.
Skratka meni je  on zelo fajn!!

Medtem ko je vse ostalo na Vrhniki res čist adijo... Saj tako pravijo.

clock-img

20.02.2008, 18:58

clock-img

...taša...

pencil-img

54

dr. Caserman je zelo OK na Vrhniki. Ima pa samo predšolske otroke.

lp

clock-img

20.02.2008, 19:08

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

mi imamo hano pri casermanu.prej je bila pa pri čukovi.oba sta uredu

clock-img

22.02.2008, 19:54

clock-img

tins

pencil-img

385

Medtem ko je vse ostalo na Vrhniki res čist adijo...

se kar strinjam ja user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 21:34

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ja, dr. Caserman je OK! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem