writing-img

PegPerego GT3 Completo

clock-img

07.08.2007, 04:44

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

user posted image  

Ojla!
Sva se totoalno zapalila za ta vozicek, ker je uporaben od 0 do 3h let, se pravi po enem letu ne bova letala v trgovino po novega , tricikelcek je (kar je nama zelo pomembno), fajn zgleda, zdi se nama funkcionalen, sam kaj ko nimava nikakrsnih izkusenj z vozicki. V Baby centru dobis zraven vse...lupinica, kosara, dezna prevleka, torba.... Cena je malo cez 700 eurov....
Ima slucajno katera od vas ta vozicek? Kako ste zadovoljne in morebitne pomanjkljivosti? Hvala ze v naprej!
LP

clock-img

07.08.2007, 08:40

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Je že polhno napisanega o tem vozičku user posted image , mal pobrskaj nazaj.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1276553&mpage=1

clock-img

07.08.2007, 09:32

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

Sem se res prenaglila, saj sem potem zasledila kar nekaj napisanega na to temo, ceprav tam nekje zadajuser posted image ...moram priznat, da se ne znajdem se cisto najbolje na tem forumuuser posted image

clock-img

07.08.2007, 09:58

clock-img

Anonimen

Tudi meni je ta voziček najboljši. Sem bila srečka nosečka in sem že točno vedela, da je GT3 tisti pravi. Pa se je potem nažalost sreča prehitro končala, ker sem izgubila pikico...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem