writing-img

Plenice babylove

clock-img

29.02.2008, 12:57

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Zanima me, tiste ki uporabljate te plenice kako se obnesejo, sploh ponoči, sem zasledila da obstajajo njihove plenice posebej za punčke in fantke, kajti pri fantkah je ponavadi problem, kjer plenice spuščajo.

clock-img

29.02.2008, 13:04

clock-img

max81

pencil-img

3273

nam niso nikoli premočile, men so super..premočile so nam edino Linostar, ne samo ponoči tudi čez danuser posted image

clock-img

29.02.2008, 13:18

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Tudi mi jih uporabljamo, in smo zadovoljni user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

29.02.2008, 13:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Posebej za fantke in punčke? Tega še nisem opazila. Moja hčerka jih občasno uporablja, tudi ponoči se obnesejo. Fajn je, ker imajo raztegljive pasove, ampa včasih se ti pasovi kar strgajo.user posted image  Drugače pa so ok.

clock-img

29.02.2008, 14:38

clock-img

stellam

pencil-img

114

Zelo zadovoljni.Ponoči se kar obnesejo.

clock-img

02.03.2008, 12:08

clock-img

Lara85

pencil-img

24

totalka zanič. se zelo velikokrat strgajo in potem ima polno tistega želeja po ritki. najprej smo bili zadovoljni, sedaj je pa zadovoljstvo popolnoma minilo.ne priporočam

clock-img

02.03.2008, 13:11

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Jaz sem zelo zadovoljna. Nikoli ne premočijo, pa da bi se strgale se mi še nikoli ni zgodilo.

clock-img

02.03.2008, 21:30

clock-img

Lara85

pencil-img

24

sej se nam tud ni 10mes nič strgalo. potem smo imel babylove aktiv-te nove, te se trgajo.Ostalo prej so bile v redu. premočile pa niso. Smo pa veliko bolj zadovoljni z mullerjevimi, ker ostanejo tako, kot morajo bit. Še ne plus:ne samo da so boljše kvalitete, so pa še celo nekaj cenejše.

clock-img

03.03.2008, 08:04

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mi jih imamo za od rojstva dalje, pa se nam super obnesejo. Puscajo ne, trgajo se ne, ritka ni bila nikoli rdeca,... Jih ne menjam.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 3.3.2008 8:05:15 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem