Pa sxy, plenice so, ne planice!
Ja to je pa zdaj res življensko pomembno kaj so, planice ali plenice.
Ha ha ha... še sreča da si ti nezmotljiva in brez napak...
Jaz pa nisem na testu slovenščine in tekmovanju pravopisa, če pa si ti, pa izvoli, pa me popravljaj...
Kar se pa tiče zdravnikov, lekarn,... To pa je verjetno vsem logično da to preverijo preden se sploh rezervira dopust. Pa v Egitptu sploh verjetno v turističnem naselju je za take stvari je poskrbljeno.
Jaz res nevidim zakaj si mislite da bi otrok na dopustu, ve Egiptu ali kjerkoli pač trpel? Pa saj ga ne bo peljala tja mučit, Zaradi vročine? Pa kam se pa ve skrijete poleti, ko je tudi pri nas 30 in več stopinj? Zaradi islamske kulture? Ja full otrok ve kaj je to kultura, posebej islamska!!!
Ne vem kako komot je pa ravno kombi in se vozit ure in ure okol, pa sej tudi ko pridete s kombijem kam morate pazit kaj kje daste v usta, kako vodo pijete,...
Že samo če greste trenutno v Piran, je voda oporečna oz.je bila nekaj dni nazaj... Tako da take stvari je treba pazit vedno in povsod, tudi doma.
Benika...
koliko slovničnih napak sem pa sedaj naredila, ko men se res ne da preverjat.
< Sporočilo je popravil sxy -- 21.1.2009 16:41:30 >