writing-img

Pomoč!!! Pošta

clock-img

11.07.2008, 16:41

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Hitro rabim pomoč.
Če je bil paket poslan včeraj večer, kot navadna pošilka, bi moral biti danes na cilju, ali???

Jutri, v soboto ,pa vem da so pošte odprte, ampak ne vem če raznašajo...

Kak je mogoče priti do tega paketauser posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 11.7.2008 22:39:10 >

clock-img

11.07.2008, 16:43

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Jaz sem pred dnevi čakala paket. poslan je bil 18.6 iz Maribora, prispel je 27.6 v Ljubljano in še to ker sem urgirala kot nora. Ampak jaz sem imela številko paketa, tko da verjetno ni bil čist navadno poslan? Če imaš številko paketa pokliči na zbirno mesto v tvojem kraju. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

11.07.2008, 16:44

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Joj, meni se je zgodila tudi ena taka....skoraj 2 tedna je rabil iz Izole do Murske Sobote. Sem že mislila, da se je zgubil user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

11.07.2008, 16:48

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Nimam št. paketa, pravijo da je bilo navadno poslano.

Nisem pa se direkt menila z osebo katera je pošiljala. Je pa z Ljubljane v Ljutomer.

jutri pošiljajo?

< Sporočilo je popravil SaTiSa -- 11.7.2008 16:55:03 >

clock-img

11.07.2008, 17:37

clock-img

the_andrej

pencil-img

7

Oj mene pa zanima koliko mestna je številka paketa? Jaz mam neko številko in nevem če je prava je pa 5 mestna

clock-img

11.07.2008, 19:30

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Če pa nimam št. Tam kje pa so pošiljali pa so vsi zmedeni...user posted image

clock-img

11.07.2008, 19:33

clock-img

muška

pencil-img

3223

na pošti si vzamejo 3 dni za dostavo. Torej, lahko mirne duše pričakuješ paket v ponedeljek ali torek, če k vam v soboto pošte ne nosijo!

clock-img

11.07.2008, 19:37

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Zjutraj pokliči na pošto, pa vprašaj, če imajo morda kak paket za te. Mislim, da bo to še najlaže. Pri nas ga ob sobotah lahko dobim na pošti, če tudi ne raznašajo.

clock-img

11.07.2008, 19:47

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tako je! Zjutraj navsezgodaj pokliči in potarnaj, da je NUJNO in če lahko prevzameš.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

11.07.2008, 20:25

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

IZVIRNO SPOROČILO: the_andrej

Oj mene pa zanima koliko mestna je številka paketa? Jaz mam neko številko in nevem če je prava je pa 5 mestna

Moja je bila tudi  mestna, tko da predvidevam da bo prava..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

11.07.2008, 21:22

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Klicala sem že danes, pa baje niso dobili nič, so preverili. V Lj. pa pravijo da so odposlali. Gre se za en avtodel, za turbino, pa bi jo nujno rabli, ampak je očitno izginila neznano nekam...

clock-img

11.07.2008, 21:55

clock-img

Anonimen

Večinoma pošta (vsa) pride na naslovnikov naslov v enem dnevu. Zamik za kakšen dan (zato je uradno tudi rok dostave dan+3dni) je mogoč samo v primeru napačne usmeritve pošiljke v centru, kar je zelo malo verjetnosti, nepopolnega naslova itd. Da pa pošta hodi 14 dni od obljube pošiljatelja pa je možno samo v primeru, da pošiljatelj stranki reče, da je poslal, misli pa na to, da je oddal njihovemu kurirju v podjetju. Zavleče se pri oddaji do pošte, oz. pošiljatelj reče, da je odposlano, v resnici pa se zavleče pri njih kje v skladišču. Ne verjamem pa da se je omenjen paket pošiljal navadno, sem sigurna, da je to podjetje poslalo paket kot poslovni paket, ki pa ima številko. Ker drugače ta paket ni zavarovan. Če bi opisovala cele postopke iz pošte, bi lahko napisala cel roman. Lahko rečem samo to, da sumim, da v resnici ni pošiljatelj takoj oddal na pošto, čeprav je rekel. Ob sobotah dostavljajo vse pošte vse pošiljke (pisma, pakete) razen v širših krajih. Jutri do 7,30 ure zjujtraj pokliči na vašo pošto in vprašaj znova za pošiljko. Če ne dostavljajo, ti jo bodo izročili na pošti, če pa dostavljajo, pa jo itak pripeljejo na dom, razen, če se dogovoriš, da jo prevzameš sama na pošti. Upam, da sem kaj pomagala. Pa lepo opravi.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 11.7.2008 21:59:28 >

clock-img

11.07.2008, 22:09

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Hvala decembrka, zelo pmagauser posted image

clock-img

11.07.2008, 22:36

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

hej decemberka... če delaš na pošti bi te prosila če se lahko javiš na zs. pozdravček

clock-img

11.07.2008, 22:43

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

al pa je pošta zajebala in izgubila paket user posted image . se mi je večkrat zgodilo.

clock-img

11.07.2008, 22:59

clock-img

Anonimen

Ja, žal se tudi to dogaja. Kaj pa je vsebovala pošiljka?

clock-img

11.07.2008, 23:06

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

cd in uhane. ampak to je že leto in pol nazaj blo, pa žal nisem dala priporočeno. tako da mi je lekcija za naprej. 

clock-img

12.07.2008, 13:36

clock-img

Anonimen

Kadar pošiljate vredne stvari, naspoh kakšno zlatnino, denar, bone, toplo priporočam, da pošljete to kot pismo z označeno vrednostjo, ki res potuje pod drobnogledom. Vrednost lahko označite ca. 2 evra (če označite več, je poštnina višja). LP

clock-img

12.07.2008, 21:20

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Bila sem danes na pošti, paketa ni. Sem brez paketa, zato tudi brez mojega ljubega avta, pa se moram furat z peklensko vročo raketo od mojega dragegeuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem