writing-img

Premalo dohodnine

clock-img

16.06.2007, 22:10

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljene,

moj problem pa je takšen: pri dohodnini me je fant prijavil (po navodilih uslužbenke na davčni) kot vzdrževanega družinskega člana, skupaj sva bila prijavljena takrat le 4 mesece in mi je uslužbenka rekla, da me lahko uveljavlja celo leto. Sem si mislila, ufff ful fajn! Dobila bi naj nazaj več kot 1000 evrov. No včeraj je pa prišla odločba in s takšnim veseljem sva odpirala kuverto, potem pa je pisalo pri mojem imenu 0, zero. Kako je to možno, povejte! SEm bla čist out, dobi samo par ojrov, no vsaj nekaj!
Kaj naj zdaj? Grem na davčno ali kaj?
No, potem v opombah je pisalo, da moji podatki niso bili pravilno oz. so bile pomanjkljivosti!!

No, prosim za nasvete!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

16.06.2007, 22:13

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, nazaj naj bi dobil tvoj partner, ne ti, če je on tebe vzdrževal. Vsaj mislim, da je tako. A on je že dobil odločbo?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.06.2007, 22:19

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ja, on je dobil to odločbo, jaz tak itak nisem vlagala za dhodnino, ker sem brezposelna in še na porodniški.

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

16.06.2007, 22:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

pa poglej,če se lahko pritožite,po moje imata čas 15 dni in pol popravite podatkeuser posted image

clock-img

16.06.2007, 22:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Aja, te nisem prav razumela. Res najbolje, da se pritožiš, verjetno greš lahko tudi osebno tja se pomenit, kako in kaj. Pa sporoči, kako boš opravila.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.06.2007, 00:12

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pojdi lepo z to odločbo in vsemi papiri za izpolnitev davčne napovedi gor na davčno in ti bodo tam lepo razložili kako in kaj in ti lahko odločbo takoj popravijo oz. v parih dneh, če je njihova napaka in ne rabiš dajat nobene pritožbe.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

17.06.2007, 01:41

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

po mojem je letos kar nekaj napak...jaz bi mogla tud dobiti nazaj pa mi tavelike hčere niso upoštevali in kot opombe piše, da se s partnerjem (možem) nisva sporazumela kdo jo bo uveljavljal....tako da po njihovo moram plačat....v resnici bi pa mogla kar neki € nazaj dobit....jest bom šla lepo v ponedeljek tja in jih bom nahrulila k user posted image

clock-img

17.06.2007, 08:56

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pa baje sploh ne dobiš take vsote kot si si lahko izračunal na njihovi spletni strani,kolegica in njen oče sta dobila 20 starih jurjov manj.user posted image Kolko ste pas vi dobili,tolk kot ste si izračunali?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.06.2007, 09:00

clock-img

Anonimen

Jas sem dobila točno tolk kolk sem izračunala.

clock-img

17.06.2007, 09:03

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mož je dobil točno toliko kot sem naračunala, svaku sem pa zračunala, da bo moral plačat, pa je dobil nazaj caa. 300€. user posted image No, super, samo mi ni jasno.

clock-img

20.06.2007, 11:18

clock-img

loreti

pencil-img

51

Pri nama je isto, partnerju so rekli naj me uveljavlja za celo leto in ne za 4 mesece pa je dobu odločbo in zdaj na koncu ni dobu nč. Mi lahko sporočiš kaj si uredila, a si se šla pritožit?

clock-img

21.06.2007, 10:35

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz sem dobila točno toliko kot sem izračunala in moj user posted image  tudi. Otroke sem dala meni oz. eno sem dala samo za 1 mesec njemu in so prišli izračuni ok.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

21.06.2007, 11:22

clock-img

kesora

pencil-img

55

letos ga ful sračkajo na ministrstvu..ogromno je napak.Napiše naj pritožbo, ampak glejta, da ne bosta zamudila roka!

Moji fantje so moj največji zaklad!

clock-img

29.06.2007, 09:56

clock-img

itata

pencil-img

2382

Za uveljavljanje vzdrževanega člana, če nista poročena, morata biti prijavljena na istem naslovu celo davčno leto - isto stalno ali začasno bivališče!
Tako da ti je uslužbenka svetovala narobe. Žal.
Lansko leto je moj znanec to naredil in je pozabil, da je punci poteklo začasno bivališče sredi leta (velja samo 12 mesecev in ga je treba potem na novo prijavit oz. podaljšat) in mu je niso šteli kot vzdrževanega člana - pritožba ne bo pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem