writing-img

Primorke, rabim pomoč

clock-img

12.07.2008, 17:13

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Konec tedna bom v okolici Izole in Kopra pa me zanima kam se splača it pogledat za kakšna dobra sončna očala? Prosila bi še za naslov, če je možno, da vpišem v Garmin-a.

Upam, da je na vašem koncu zaradi bližine Italije kaj bolj založeno kot v Ljubljani.

clock-img

12.07.2008, 22:50

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Kaj v Lj ni založeno?

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

12.07.2008, 22:55

clock-img

amaya

pencil-img

4434

v centru Kopra jih je nekaj

pa v centru Izole je fotooptika Rio: priporočam! Garmin ti tu ne pomaga, ker moraš pešake...razen, če ga boš v rokah nosila. Je pa v Ljubljanski ulici (user posted image )

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

13.07.2008, 01:08

clock-img

blak

pencil-img

660

V centru Kopra v Čevljarski ulici je ena optika in včeraj, ko sem šla mimo, sem opazila, da imajo -40%. Morda je to Optka Clarususer posted image

clock-img

13.07.2008, 11:36

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Pa v optiko od Anike Hrovat lhko greš, sam ne vem kje točno je. MOj stric vse tam nabavi in je ful zadovoljen.

clock-img

13.07.2008, 14:21

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Kaj v Lj ni založeno?

Junona - kar sem jaz gledala mi ni prav nič pametno. Jutri grem še v Citypark v Lj. Nad Clarusom sem bila ful razočarana - en in isti model v ne vem koliko različnih variantah (pa še v redu ni bilo). Ene imam ogledane,ampak hočem še mal pregledat okoli - ne kupujem ravno za leto oz. dve.

Hočem nekaj kvalitetnega in posebnega.

clock-img

13.07.2008, 16:50

clock-img

TejkaPK

pencil-img

171

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Pa v optiko od Anike Hrovat lhko greš, sam ne vem kje točno je. MOj stric vse tam nabavi in je ful zadovoljen.

mislim da je ta optika v portorožu blizu slaščičarne ???( mi je ušlo iz spopmina, je pa najbolj znana slaščičarna v portorožu), pri hotelu Slovenija 

clock-img

13.07.2008, 17:16

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Kaj v Lj ni založeno?

Junona - kar sem jaz gledala mi ni prav nič pametno. Jutri grem še v Citypark v Lj. Nad Clarusom sem bila ful razočarana - en in isti model v ne vem koliko različnih variantah (pa še v redu ni bilo). Ene imam ogledane,ampak hočem še mal pregledat okoli - ne kupujem ravno za leto oz. dve.

Hočem nekaj kvalitetnega in posebnega.

Js tut zase zelo težko najdem očala, ki so mi všeč in mi tudi pašejo. Upam, da najdeš očala, ki ti bojo všeč.

papauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem