writing-img

Retafor in slabost

clock-img

30.04.2009, 20:41

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Punce,

moja dobra prijateljica je noseča (7 mesec) in je zaradi slabokrvnosti dobila Retafer tablete. Problem je ker ji je po njih fulll slabo in to cel dan.
Jaz v obeh nosečnostih nisem imela težav s slabokrvnostjo pa ji ne znam svetovati.

A obstajajo še kakšne druge tablete po katerih ji ne bo slabo?

hvala.
lp, naja

clock-img

30.04.2009, 20:45

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem jih jemala zvečer in je blo boljše. 

clock-img

30.04.2009, 20:47

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

V navodilih piše, da se jih jemlje na tešče. Vendar, če ti je zaradi tega slabo, je bolje vzeti tableto po jedi. Jaz jih na prazen želodec nisem prenašala, ko sem jih začela jemati po jedi, je bilo dobro. Edina razlika je, da imajo potem mogoče malo manjši učinek. Tako je meni razložila moja G. Obstaja pa še kar nekaj drugih stvari. V prejšnji nosečnosti sem jemala Ferum.

clock-img

30.04.2009, 20:57

clock-img

porednica22

pencil-img

58

jaz sem bila tudi v nosečnosti slabokrvna in sem bila tudi v otroštvu in takrat občutljiva na retafer. pa sem že takoj to povedala mojemu ginekologu in mi je predpial sirup legofer, ki je baje isto učinkovit.
naj pove svojemu ginekologu pa ji bo spremenil.:) lp

porednica

clock-img

30.04.2009, 21:03

clock-img

lily975

pencil-img

512

Pozdrav !Jst sem tudi jemala Legofer sirup .Za boljšo resorbcijo se bi naj jemal s c vitaminom .Kakšen pomarančni sok - svež !!

clock-img

30.04.2009, 23:16

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

V prvi user posted image mi je bilo po Retafer tabletah takoj slabo in jih nisem več jemala, sem povedala svoji g. in mi je predpisala sirup.

Sedaj v 2.user posted image sem že na začetku omenila, da tablet Retaferja ne prenašam in sem želela sirup - pijem Legofer sirup in po njem mi ni slabo, spijem ga s čajem ali s sokom. user posted image

Najbolje je, da se težava čimprej omeni ginekologinji, da predpiše nova zdravila!

Pa srečno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem